≫ 

Glumac surovo iskreno o tome što se razveo od Jelene Veljače: Nedostajao mi je osećaj poštovanja!

Bivši suprug Jelene Veljače je progovorio o razlozima razvoda i zbog čega više nisu ni u prijateljskim odnosima

  • 7
Dražen čuček, Jelena Veljača

Foto: Instagram

Hrvatski glumac Dražen Čuček (49) u drugoj polovini 2018. godine razveo se od producentkinje i scenariste Jelene Veljače (38), a otkrio je kako mu nije bilo jednostavno u tom periodu života.

Danas mu naročito teško pada udaljenost od ćerke.

- Bilo je zaista teško. Borba između ličnih, moralnih i društvenih demona nije bila jednostavna - rekao je glumac i otkrio zbog čega je propao brak sa Veljačom.

- Nedostajao mi je osećaj poštovanja. Moj lični prostor, životna vibracija na kojoj funkcionišem se nije poštovala. Kada vam neko okupira teritoriju, imate potrebu da je vratite. Imao sam potrebu da vratim svoj lični prostor, svoju slobodu, samostalnost i glas - priznao je Čuček i dodao kako uprkos tome što su na početku pokušali da održavaju prijateljski odnos, Jelena i on su prestali da se prate na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dražen čuček (@drazencucek) on

 

- Više nemam uvid u njene objave. Previše su me uznemiravale, pa sam se odmakao. Sve sam blokirao i potpuno se izolovao - rekao je Čučak, ali i priznao kako je spreman za novu ljubav ukoliko se ona pojavi. Ali glumac je priznao kako ništa ne forsira.

- Trebalo mi je vremena da posložim neke stvari u životu, a ne da tražim novu ljubav. U tom životnom neredu bilo bi stvarno nezahvalno da nekoga drugog uvučem i ponudim mu svoj duhovni nemir. Ne bi bilo fer - zaključio je glumac.

VIDEO: Jelena Veljača otkrila zašto u njenoj seriji nema Miloša Bikovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Višnja

    23. januar 2020 | 15:46

    Ovo NIKADA neću razumeti. Dvoje se upoznaju, zavole, dožive strast, počnu da se prihvataju, da uključuje svako svoju porodicu u njihovu zajednicu koja je stvorena kao posledica zaljubljenosti, onda se razvija ljubav i poštovanje jednog prema drugom, prema potrebama, prema problemima, prihvatanjima, porodicama, ulaže se u novo zajedničko porodično okruženje... pa ako nešto nedostaje, razgovara se, prave se kompromisi i jednostavno, živi se bračni život. U protivnom, nema potrebe ni širiti priču dalje od zadovoljenja strastvenih pobuda, pažljivo i bez posledica. Jer, upravo "posledica" najviše trpi i pati, ali je niko ne doživljava kao živo biće sa psihološkim potrebama, već kao pojavu koja se podmiruje rastrzanim vremenom provedenim sa "uzrocima" ili nekim materijalnim stvarima koji nas vraćaju na početak, a to je, opet, zadovoljavanje potreba tih "uzroka" i pružanje toooliko prekopotrebne pažnje ili bilo kojih potreba koje "uzroci" imperativno zahtevaju samo za sebe!

  • Zija

    23. januar 2020 | 17:23

    Pa kad se oženiš, normalno je da će se neke stvari promeniti i da se oba bračna druga moraju odreći nečega u korist zajedničkog života. Ovaj čovek je čini mi se veliki osobenjak, a to u braku ne prolazi.

  • C Mama

    23. januar 2020 | 15:57

    Hocete mnogo mladje zene pa sta ocekujete?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA