≫ 

Više nemam nijednu suzu da pustim: Luna priznala da joj je teže pao raskid sa Slobom nego sa Markom

Bila je ostavljena onda kada je najviše volela

  • 64
Luna Djogani, Marko Miljkovic, Sloba Radanovic

Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan, Youtube/RTV Pink Official

Luna Đogani je nedavno raskinula vezu sa Markom Miljkovićem, a prošla godina bila je za nju veoma bolna zbog raskida sa Slobom Radanovićem. Obe veze započete su u rijalitiju, ali nisu se slavno završile.

Gostujući u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, Luna je priznala da je raskid sa Slobom definitivno teže podnela od ovog još uvek svežeg raskida sa Miljkovićem.

- Da li si sada ovu vezu otplakala dovoljno da ja nemam problem danas? - pitala je Sanja Lunu.

Luna Đogani

Luna u emisiji "Magazin In" Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- Veruj mi da više nemam nijednu suzu da pustim... - odgovorila joj je Đoganijeva.

- Definitivno je bila teža porcija kada sam ja bila ostavljena. U trenutku kada sam najviše volela - priznala je pevačica i pobednica Zadruge 2.

Pogledajte najavu emisije:

Video: Od kokošinjca do tavana: Ovo su najveće seks akcije Lune i Slobe, a jedna će vas zgranuti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seljobriti

    24. januar 2020 | 13:50

    Postoji stranica na kojoj su svi Kijini propali nastupi na turneji u Americi. Posto vidim da se oni danonocno bave Lunom mozemo im uzvratiti istinom. Citiram tekst ispod spiska svih Kijinih nastupa. Sve argumentovano dokazima. Nema lazi, nema prevare. Znam da je ceo svet ovo video ali nije na odmet potsetiti se. " Ovaj spisak i thread zaslužuje post na feed-u 😂  Da rezimiramo, crni su nastupi otkazani ili uopšte nisu bili nastupi, takođe na spisku fali 4 nastupa koja su gle čuda, bila otkazana 😂 Osim začudjujuce velikog broja otkazanih nastupa i nastupa sa malom posećenošću, naša internacionala seljobriti “zvezda” je u dva udarna termina za pevace imala najmanje nastupa: za prošlogodišnje novogodišnje praznike samo dva (za doček je prodato 20 karata pa je otkazano) i letnjoj sezoni svega 12 nastupa. Nakon letnje sezone dva puna meseca bez ijednog nastupa, a onda je usledio niz loših neposecenih pa kao poslednji ekser u njenom kovčegu ova otužna turneja, po svadbarskim salama sa itisonima, skladištima, i CRKVAMA  Slika i prilika seljobriti Pinkovog projekta. Sa tolikom reklamom po medijima... " Da potsetimo, Kija je pevaljka vec drugu godinu a Luna samo 4 meseca. O Luninm nastupima mozete pogledati klipove na You Tube.

  • Lazna pevacica

    24. januar 2020 | 00:36

    U medijima zbog rijaliti svaleracije proglasene za ljubav vecu od petogodisnje veze i braka. Nijedna od nas nije bila ostavljena, daj da cujemo sta ima da kaze ova neobrazovana i alkoholu sklona osoba - kako da ne.

  • Agent.

    24. januar 2020 | 11:58

    Ova Cukteras od kako se razvela ne silazi sa tv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA