≫ 

Prve izjave čoveka koji je dao prezime sinu Miroslava Ilića kog pevač odbija da prizna

- Kad je Devin napunio šest godina i bio pred kretanje u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao kod njegove sestre, tako da dete ima manje problema u školi - kaže Daniel

  • 11
Miroslav ilic, Mira Antonovic Foto: Telegraf, Facebook/miroslava.pojuzina

Mirjana Antonović demantovala je tvrdnje Miroslava Ilića da njen bivši suprug Daniel nije upućen u sudski proces koji majka i sin vode u Srbiji, u cilju dokazivanja toga da je Miroslav otac njenog sina Devina.

- Dragi moji prijatelji! Pošto Miroslav na sudu tvrdi da Daniel Antonović, covek koji je dao svoje prezime Devinu, ništa ne zna o suđenju, postavljam vam overenu izjavu Daniela Antonovića za sud. Prevod je prvi, a original izjava je zadnja. Ne samo da je Daniel znao već je učinio mnogo toga što je bila Miroslavljeva dužnost. Daniel je u životu grešio prema meni, ali je tražio oprostaj i bio je dobar prema Devinu. Meni je to najbitnije - napisala je Mirjana.

U overenoj izjavi Daniel je napisao sledeće:

- Moramo da razjasnimo da sam ja od Devinovog rođenja bio svestan da on nije moj biološki sin. Mirjana i ja smo prethodno godinama bili razdvojeni i nismo živeli zajedno, a bili smo u toku procedure razvoda. Nedugo posle Devinovog rođenja sam saznao da je njegov biološki otac Miroslav Ilić.

Mirjana Devin Antonović Devin i Mirjana Antonović, Foto: Facebook/miroslava.pojuzina

- Kad je Devin napunio šest godina i bio pred kretanje u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao kod njegove sestre, tako da dete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za sve finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Brzo je advokat predao papire i Kristijan je postao Devin u njegovoj šestoj godini - napisao je Daniel.

- Od samog početka sam u toku sa svim oko njegove tužbe da ustanovi očinstvo. Podržavam ga u borbi i smatram da je veoma važna. Žao mi je što zbog zdravlja neću biti u mogućnosti da lično prisustvujem suđenju u Srbiji - zaključio je Daniel Antonović.

VIDEO: Ekskluzivna ispovest Mirjane Antonović, žene sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela 2

    24. januar 2020 | 10:59

    Miroslav je 0 od coveka....mozda je nekad kao pevac bio popularan,al sad nije ni to.A sto se tice toga i kao roditelj je omanuo.Ni ovog sina kog ima sa vlastotom zenom nije naucio nista,jer je obican nasilnik i pijandura.

  • Saša

    24. januar 2020 | 11:08

    To je privatna stvar miroslava on zna šta je najbolje za njega, miroslav je pevačina, jedan od najboljih pevača srpskih svih vremena legenda... Slavuj iz mrčajevaca...

  • Iva

    24. januar 2020 | 10:51

    Nije mi jasno covek nece da prizna dete a ova navalila kao luda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA