Sandra Afrika potkačila Volkova: "On je dečko koji voli da tako malo..."

- Uvek je tu bilo nekih porukica, na šta on nije mogao da ostane imun ako mu neko piše, lajkuje... - rekla je Afrika

  • 3
Sandra Afrika Vladimir Volkov

Sandra i Volkov, Foto: Privatna arhiva

Pevačica Sandra Afrika i fudbaler Vladimir Volkov su pre dva meseca stavili tačku na četvorogodišnju vezu, a Sandra je sada pecnula fudbalera i u javnost iznela njihov prljav veš.

- Pre 12 godina, kada sam bila sa Mikišom u vezi, to sam krila dobrih osam godina. Svi su se začudili kada sam rekla da imam dečka već osam godina. Kada sam bila u vezi sa fudbalerom, onda je to bilo malo teže, zato što smo oboje popularni u svojim poljima, pa ne možeš da kriješ - rekla je Sandra.

- Nikada ga nisam uhvatila da me je prevario - prevario, ali mislim da je dečko koji voli da tako malo... Mislim, ko ne voli? Instagram je postao cirkus. Toliko su sad postale dostupne te neke gradske devojke, a svi oni su u fazonu da nije realno to što gledaš na Instagramu, ali opet šalju zahteve i poruke, lajkuju slike. Njima je sasvim normalno to što lajkuju slike, a meni nije. Meni je to znak da vidiš da li će ta devojka da odreaguje ili ne na to. Naročito kada joj, na primer, fudbaler lajkuje sliku. Naravno da će ona posle toga da se hvali i priča - rekla je pevačica.

Sandra Afrika

Sandra Afrika, Foto: Nikola Tomić

Sandra je iznela pinkantne detalje veze sa fudbalerom.

- Uvek je tu bilo nekih porukica, na šta on nije mogao da ostane imun ako mu neko piše, lajkuje... Muško k'o muško. Te stvari su se dosta dešavale tokom čitave veze, tako da sam i oguglala na njih - zaključila je Afrika za "IDJTV".

Video: Afrika: Ne znam ko je taj iz Igre prestola koji mi lajkuje objave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    25. januar 2020 | 12:29

    Kakav jevtaj koji bi tebe uzeo za zenu svi znamo dobro cime se ti bavis i da opet naleti neki malmaz da bi te ozenio svaka mu cast

  • Ego

    25. januar 2020 | 15:14

    Sandra Afrika!Wow kakvo umetnicko ime! Smejurija :-)

  • NS

    25. januar 2020 | 14:05

    Svi znaju da je Afrika zakon, nije joj potrebno da trpi. Dobro da ga je na vreme otkačila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA