≫ 

Seka Aleksić sa sinom Jovanom izašla iz porodilišta, a ispred klinike ih je sačekalo iznenađenje

- Treba se navići sad da sam majka dvoje dece - rekla je pevačica

  • 17

Pevačica Seka Aleksić (38) danas, 25. januara, sa svojim sinom Jovanom napustla je jednu privatnu bolnicu u kojoj se 22. januara porodila.

Po Seku i njihovog sina došao je pevačicin suprug Veljko Piljikić koji je iz porodilišta izveo malog Jovana, dok je Aleksićeva bila u opuštenom izdanju, u patikama, trenerci i kaputu, a u rukama nosila je balone i cveće.

Seku je po izlasku iz porodilišta sačekalo iznenađenje. Naime, vrata klinike su, specijano zbog pevačice, bila ukrašena plavim balonima na kojima je pisalo "Dečak je".

- Mislila sam da, kako kažu neki, prvo dete se najviše voli, ali ne postoji razlika, sreća je identična kao i prvi put. Porođaj je bio dobar, ja i kad boli, kažem da me ne boli. Treba se navići sad da sam majka dvoje dece. Jedva čekam da odem kući da vidim sina, kako će on da reaguje, taj prvi susret sa bratom - rekla je pevačica.

Seka Aleksic Seka Aleksić i Veljko Piljikić, Foto: ATA Images

Kako se posle Sekine krsne slave Svetog Jovana rodio njen drugi naslednik, roditelji su odlučili da mu umesto Isak, kako je pevačica saopštila pre nekoliko meseci, ipak daju ime Jovan.

- Nije kako mi želimo, već kako Gospod kaže! Posle naše krsne slave Sveti Jovan rodio se JOVAN jutros, tatina želja je takođe ista! Rekao je "Neka se zove Jovan". Ako sledeća beba bude dečak zvaće se Isak! - napisala je Seka nakon porođaja.

Seka Aleksic Seka Aleksić i Veljko Piljikić, Foto: ATA Images

Pevačica je još u porodilištu objavila prvu zajedničku fotografiju ponosnih roditelja sa tek rođenom bebom.

Seka Aleksic Seka Aleksić, Foto: ATA Images

Podsećamo, Aleksićeva i njen suprug Veljko pored Jovana ima trogodišnjeg sina Jakova.

Seka Aleksic Seka Aleksić, Foto: ATA Images

Skimak Sekinog izlaska iz porodilišta i šta je sve rekla pogledajte u videu na početku teksta.

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Logika

    25. januar 2020 | 13:03

    Rađaj srećo moja, kad imaš čime da ih čuvaš, šteta je neimati i četvoro. Nikad nije mnogo, živi i zdravi bili i Vi i dečica.

  • Lela 2

    25. januar 2020 | 12:42

    Zdrav i ziv bio...sa srecom....

  • Joca

    25. januar 2020 | 14:44

    Ovog njenog muža prozivaju, a meni su bas slatki i normalni. Drago mi je sto joj pomaže i što je poštuje. Lepo je to videti u ovoj zatucanoj zemlji. Sa srećom Sekinoj porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA