"Trudili smo se da ostanemo zajedno": Luna Đogani otkrila razloge raskida sa Markom Miljkovićem

- Oboje smo se trudili maksimalno, da stvari koje su nam smetale, ne vidimo - rekla je Luna

  • 80
Marko Miljković, Luna Đogani,

Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani i Marko Miljković pred kraj prošle godine stavili su tačku na svoju vezu, a gostujući u emisiji "Magazin In" Luna je otvori dušu i progovorila o njihovoj vezi.

Đoganijeva je iskreno pričala o problemima koje su imali Marko i ona, a otkrila je i šta je bilo presudno da donesu odluku i stave tačku na ljubav koju su imali.

- Oboje smo se trudili maksimalno, da stvari koje su nam smetale, ne vidimo. Trudili smo se baš da ostanemo zajedno, ali mislim da je bilo previše pritiska i oboje imamo drugačije stavove o jako bitnim stvarima da bi jedan par uspeo - otvoreno je priznala Luna.

Luna Đogani

Luna Đogani otkrila detalje raskida u emisiji, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- To je suština. Može da postoji ljubavi i sve, toga nije manjkalo, ali to što je jako bitno da bi jedna veza bila normalna i da bi funkcionisala, mora da postoji nešto što mi nismo uspeli da izgladimo - rekla je Luna.

Luna je otkrila i da li je u potrazi za novim dečkom.

- Ja ne mogu na silu da odem u kafić i da gledam s kim ću da budem. Ja nisam taj tip. Meni se nova ljubav desi kada se najmanje nadaš i kada osetiš. Takva sam i ne mogu protiv sebe - dodala je Đoganijeva.

Video: Pitali smo Lunu Đogani kako komentariše novu devojku Slobe Radanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petko

    26. januar 2020 | 15:12

    ...ono kad te Lav Pajkić izvoza nekoliko puta u emisiji a ti i ne primetiš ( Lav ne prilazi nikom za koga zna da je zauzet-jasna aluzija, ili, Luna ima lepe noge-jasna aluzija na nedostatak stila za dolazak u emisiju..). Ili kad ti Milica Milša kaže kako se noj njen Žarko svaki dan udvara raznim stvarima i sitnicama koje ona sama u stvari doživljava kao udvaranje. Stavi joj do znanja da je stvar u njoj a ne u njemu. A ona ne kapira pa se uhvati samo za reč udvaranje koje muškarac treba da joj priređuje svaki dan. Uopšte ne kapira da je stvar u njoj, kako joj je Milica rekla. Kad se Lunine dve vijuge sudare i zapetljaju to armija pametnih ne može razmrsit nit je ona kadra bilo šta razumet.

  • Vlada

    26. januar 2020 | 14:07

    Pa dole vise? Konacno priznala,nikad iskrenija,pa vrtite tu pricu uzduz i popreko trazite razlog da je gurate u medije pa kako ne kapirate da je omrazena mukanam je vise od nje..

  • Fuj

    26. januar 2020 | 14:21

    Na šta liči ova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA