"Sa tim debelim ženama ne komuniciram!": Jelena uputila brutalne reči Ani Nikolić, pa pomenula Cecu

Jelena i Ana poslednjih godina nisu u dobrim odnosima

  • 28
Jelena Karleuša, Ana Nikolić, Svetlana Ceca Ražnatović

Foto: Marko Jovnaović, ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Jelena Karleuša progovorila je o svojoj borbi sa viškom kilograma, pa brutalno prokomentarisala pevačice Anu Nikolić i Svetlanu Cecu Ražnatović.

Karleuša je otkrila da je do vitke linije došla zahvaljujući specijalnom režimu ishrane, a nakon što je pričala o svojoj kilaži, pevačica je pred kamerama IDJTV otkrila da li se čula sa koleginicom Anom, koja je takođe u prethodnom periodu imala problema sa kilažom.

- Izvini, na koju Anu misliš? To pitanje treba da postaviš Ceci, ja sa tim debelim ženama ne komuniciram - pitala je Jelena.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Ana i Jelena bile su u korektnim odnosima, međutim poslednjih godina njih dve u više navrata javno su razmenile prozivke.

- Mi u ovom poslu uglavnom smo okruženi lažnim ljudima i imamo malo iskrenih pravih prijatelja, koji su tu kad je teško. Nisam joj ni majka, ni brat, ni muž. Odavno se ne družimo jer je ona utripovala da joj je Ceca prijatelj, ali, eto, imam potrebu ovo da kažem. Možda sada neće, ali jednog dana će shvatiti. Želim joj svu sreću ovog sveta jer je dobar čovek - priznala je Karleuša u jednom intervjuu.

Video: Ceca i Ana se zabavljaju na rođendanu Nikolićeve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    26. januar 2020 | 15:16

    Prazno Usce je njena rak rana 😂😂😂

  • D

    26. januar 2020 | 15:57

    Ova žena mrzi ceo svet bože sačuvaj 😳

  • Zorica

    26. januar 2020 | 14:58

    Jelena,mnogo si se ponela ali ne vidim cime sebe smatras inad drugih,jer nemas cime. Garderoba ti je super,jedinsvena ali nekada izgledas vrlo jeftino. A da prozivas Cecu Kraljicu,to jedino ljubomora govori iz tebe. Ceca je jedinstvena,neponovljiva,dama a opet sexi. Prelepa je i vrlo zgodna,prirodno lepa. Njeni pokreti,osmesi,maniri mogla bi se napisati knjiga kako jedna dama treba da se ponasa i oblaci a uz to je javna licnost, Svetlana Raznatovic Ceca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA