Još samo dan do MAC-a! Evo kako izgledaju završne pripreme u Areni

- Sve mora biti besprekorno izvedeno i mora savršeno skladno da funkcioniše na bini Štark Arene sutra uveče - kažu organizatori iz Skymusica

  • 3
MAC Foto: MAC

Veliko kreativno gradilište - tako se ukratko može opisati atmosfera koja vlada u Štark Areni dan pred najveći regionalni muzički spektakl Bioxgn MAC 2020.

- Svetlosni i scenski efekti, scenografija, zahtevne koreografije, kostimi - sve mora biti besprekorno izvedeno i mora savršeno skladno da funkcioniše na bini Štark Arene sutra uveče -  kažu organizatori iz Skymusica i dodaju:

- MAC, koji je u Milanu ovenčan prestižnim međunarodnim priznanjem BEA (Best Event Awards) u kategoriji Muzički događaj, sada ima još jednu ambiciju - da ove godine lestvicu  kreativnosti i inovacije popne na još viši nivo.

MAC Foto: MAC

Najavljeno je šest povezanih pokretnih bina površine od preko 800 m2, koje će biti kaskadno postavljene, sa pokretnim elementima, ali koje će se i same kretati po prostoru Arene. Publiku očekuje i najveći laser šou ikada izveden na ovim prostorima, a za njega je zadužen Kvant (https://www.kvantlasers.sk/galleries ) najpoznatiji svetski proizvođač sa dvadesetogodišnjim iskustvom. Kvant ShowProduction nadaleko je čuven po svojim spektakularnim multimedijalnim laser šouovima, 3D mapingu, hologramima, a za MAC manifestaciju njihov kreativni tim u saradnji sa Skymusicom priprema vizuelni doživljaj koji će se pamtiti.

MAC Foto: Promo KVANT/Trojan Peter

Od Lepe Brene, Jelene Rozge, Senide, Bube i Jale, Nine Badrić, Kaliopi, preko Tončija Huljića, Nevene Božović, S.A.R.S.-a, Balkanopolisa, Magnifica, do sastava Who See, Sare Jo, Olivera Mandića, Aleksandre Radović, i specijalnog zajedničkog nastupa 11 rap i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem - MAC je muzički spektakl koji jedini u regionu okuplja izvođače najrazličitijih žanrova iz 6 zemalja.

Kao i prošle godine, za učesnike MAC-a neposredno pre manifestacije biće organizovan koktel u hotelu Crowne Plaza, odakle će se poznati uputiti na MAC carpet. Svoja glamurozna izdanja na crvenom tepihu prikazaće više od 400 poznatih ličnosti.

MAC Foto: Promo KVANT/Trojan Peter

Link na kome će se emitovati MAC live na You Tube kanalu je https://youtu.be/D8N7HeaArZA a ceremoniju možete pratiti i na TV Pink u Srbiji, TV RTL u Hrvatskoj na, RTCG u Crnoj Gori, Kanal 5 u Severnoj Makedoniji, RTRS i FTV u Bosni i Hercegovini, i TV3 u Sloveniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA