≫ 

Petar Strugar: "Šili su mi beonjaču, lomio sam ključnu kost, imao sam šest šavova na nozi"

Petar je otkrio da je bio izuzetno nemirno dete

  • 10
Petar Strugar Printskrin: Youtube/PRVA

Glumac Petar Strugar (31) gostovao je u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji gde je pričao o svom detinjstvu i odrastanju u Crnoj Gori. Petar je priznao da je bio nemirno dete, kao i da je sasvim slučajno upisao Fakultet dramskih umjetnosti na Cetinju.

- Ja sam rođen na Cetinju, jer Budva nema porodilište, ali sam iz Budve. Bio sam užasno nemiran, šili su mi beonjaču, lomio sam ključnu kost, imao sam šest šavova na nozi kad sam bežao iz vrtića - rekao je Petar.

Strugar je želeo da upiše nautiku u Kotoru, dok je na Cetinju želeo da vidi da li će proći prijemni ispit na Fakultetu dramskih umetnosti. Kako je prijemni odmah položio, Petar je neplanirano postao glumac.

Petar Strugar Petar Strugar, Printskrin: Youtube/PRVA

- To je bila prva godina kada su zabranili da istovremeno apliciraš na više fakulteta sa overenim kopijama, i ja sam igrom slučaja prvo otišao na Cetinje jer tako mi je bilo bliže, pa sam produžio do Kotora - rekao je Petar.

- Kada sam došao na Cetinje tražili su mi original diplomu, koju sam im predao, a onda su mi u Kotoru rekli da ne mogu da se upišem bez originalnih dokumenata koje sam već ostavio na Cetinju - zaključio je Strugar.

Podsećamo, Petar skoro tri meseca uživa u ljubavnoj vezi sa pevačicom Milicom Todorović.

Petrovo gostovanje pogledajte u videu u nastavku:

Video: Došao da živi u Srbiju zbog Noleta, odlepio na pesmu Milice Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA