"Kao ministar jutjubera, morao sam da intervenišem": Baka Prase o sukobu sa Voyageom

- On je bio uživo na tv-u i rekao je svašta za jutjubere - pričao je jutjuber

  • 17
Baka Prase, Voyage

Printskrin: TV Pink

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je spot za pesmu "Blamage", u kojoj je isprozivao Voyaga. U razgovoru sa ekipom "Premijera Vikend Specijal", Baka je progovorio o ovom sukobu.

- On je bio uživo na tv-u i rekao je svašta za jutjubere, rekao je da jutjuberi nisu na nivou muzičara, da nikad neće biti. Ja sam kao ministar jutjubera morao da intervenišem, odlučio sam da kažem svašta. Nismo se čuli, ja sam imao svoju priču, on svoju, ja sam izbacio pesmu i izgrmeo Balkan - rekao je Baka Prase, koji se kasnije osvrnuo na svoje početke, kao i na komentare da je bahat.

- Krenuo sam od nule, igrao sam igrice ni za šta, sedeo sam kod kuće... Svi su mi govorili: "Batali to, radi nešto normalno sa životom". Sad kad sam uspeo svi pričaju: "Ovaj je bahat" a niko nije gledao kad sam kretao ni iz čega. Prvenstveno mislim da mi je ime zanimljivo, ne možeš da ga zaboraviš, zanimljiv sam pretpostavljam - rekao je on.

Pogledajte snimak:

Video: Kad Baka Prase ispriča vic, onda to izgleda ovako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA