Suzana do detalja opisala venčanje sa grčkim bankarom: Zaslužila sam mnogo bolji tretman!

Suzana Mančić je prošle godine po drugi put izrekla sudbonosno da, a sada je otkrila šta to nikada neće oprostiti novopečenom suprugu

  • 14
Suzana Mančić

FOTO: Telegraf.rs

Suzana Mančić (63) je prošle godine drugi put izrekla sudbonosno "da", a sada je otkrila detalje intimne svadbene svečanosti, kao i šta to nikada neće oprostiti svom suprugu.

Tu se desila ta ljubav na snimanju, to je bila redakcija za inostrani program i njihov urednik, to je planula ljubav kao suvi papir - počela je Suzana.

Nekadašnja "loto" devojka je 2019. po drugi put stupila pred oltar i izrekla sudbonosno da grčkom bankaru Simeonu Okomokosu. Bračna plovidba u zrelijim godinama, priznaje, ima svojih prednosti.

- Prednost je što te tvoje ćerke mogu dovesti pred crkvu, to je bilo jako dirljivo i moja starija ćerka me predala mom budućem mužu i rekla "evo, predajemo ti našu mamu sa punim poverenjem, jer znamo da ćeš je čuvati, paziti, voleti i poštovati"- dodala je Suzana.

Suzana Mančić

Suzana Mančić, Foto: Nikola Tomić

Ali, uz poštovanje i ljubav, za kvalitetan odnos morate u recept dodati malo strasti.

- Svađamo se nekada, vičemo jedno na drugo ali to je dobro, on viče na grčkom, ja vičem na srpskom i kada pukne to i kad se oslobodimo stresa onda ja njemu kažem "bebice moja" dobro je dok se svađamo to znači da u našem odnosu još uvek ima strasti - dodala je Suzana.

Svoju 18-godišnju vezu krunisali su skromnom svadbenom proslavom u društvu najmilijih.

- Bilo je jako opušteno, čak previše, i mislim da sam kao mlada zaslužila puno bolji tretman i to mu nikad neću oprostiti jer mi smo se venčali u jednom planinskom selu gde imamo kuću za odmor. Bilo nas je nekih 80-ak, nismo hteli veliku svadbu, nema razloga. Ali, ja sam sve morala sama da radim, nisam htela da jurim frizere tamo po selu, stavila sam papilotne, bilo je jako vruće i onda je on došao i rekao znaš trebalo bi da se usisa salon, a imamo dve žene koje nam čiste kuću. Ja da usisavam? Ali šta sad neću da se svađamo na dan svadbe i ja usisam salon, u znoju lica svoga i u tom trenutku dolazi ketering, ja izlazim onako znojava i nikakva i kažem: "Ja sam mlada!". Mene nije imao ko da vozi do crkve, ja sam se odvezla sama sa svojom decom i s psom. Ali, svejedno, prošlo je ono najlepše što je trebalo, bila sam okružena ljudima koje volim i koji vole mene, tako da je bilo puno zdrave energije oko mene - kaže Suzana.

Suzana Mančić

Suzana Mančić, Foto: Nikola Tomić

Uprkos tome što su sada supružnici, Suzana i dalje odbija da pristane na zajednički život sa suprugom u Grčkoj.

- Ja nisam rođena da živim sama, on tamo ode ujutro ranom zorom na posao i dolazi uveče, šta ja da radim za to vreme. Tu su mi deca, porodica, prijatelji, imovina i karijera. Mogu ja živeti i bez popularnosti, ne mora niko da me prepozna na ulici, ali jako je lepo kad ti prilaze nepoznati ljudi j'jao, gosdpođo Mančić, kako lepo izgledate, pa kako su vam ćerke, kako su vam kukovi'...to je tek posebno pitanje. Ja razumem njegove obaveze, on razume moje, al' otkako sam potpisala papir, to je svaki dan kuknjava "zašto si se ti udala za mene, a nećeš da živiš sa mnom" - dodaje Suzana.

Ništa popustljivija nije ni u ulozi majke, priznaje, iako je za svoju najstariju ćerku Teodoru, nakon razvoda, bila puna podrške.

Gloria Summer Party odrzana u Hotel Square Nine. Glorija

Suzana sa ćerkom, Foto: ATA Images

- Mislim da više ne mogu ništa da je savetujem,, ja nisam majka koja soli pamet i kljuca mozak ajde ovako, ajde onako. Ako vidim da srlja,kažem pa dobro jel baš tako mora, da mora, dobro u redu. Jedino što sam govorila deci od malih nogu, to se odnosilo i na prijateljice, simpatije i na posao, uvek imaš pravo da kažeš ne - kaže Suzana.

Dok priprema svoju treću knjigu, autorka, pevačica, loto devojka, voditeljka i žena s previše titula za najbrajanje, otkrila je kako bi volela da je pamte.

- Ja bih volela svoju karijeru da završim muzikom kao što sam i počela, sve između je divno putovanje - zaključila je Suzana, a prenosi Dnevnik.hr.

VIDEO: Suzana Mančić: Život je isuviše lep da bih ga izubila baveći se ekstremnim sportom kao Gru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA