≫ 

Ilda Šaulić se pred nastup na MAC-u obratila pokojnom Šabanu, njen govor tera suze na oči

- Moj otac, to jest, naš otac voleo je i živeo za četiri stvari: porodicu, pecanje, druženje i muziku - rekla je Ilda

  • 3

Pevačica Ilda Šaulić na muzičku manifestaciji MAC 2020, otpevala je numeru svog pokojnog oca, kralja narodne muzike Šabana Šaulića, a neposredno pre nastupa Ilda se potesnim rečima obratila Šabanu.

Ilda je svojim govorom rastužila prisutne u Areni, a izvela je pesmu "Žal" kojom je raznežila poštovaoce Šaulićevog lika i dela.

- Moj otac, to jest, naš otac voleo je i živeo za četiri stvari: porodicu, pecanje, druženje i muziku. Što se muzike tiče presrećni smo što postoje ovakve manifestacije i neizmerno smo zahvalni onima koji su odlučni da očuvaju njegovo ime i i delo. Dok u njegovo ime primamo ovu nagradu, mi, njegova porodica, želeli bi smo da mu se obratimo - rekla je Ilda.

- Ostavio si nam srca ispunjena tugom, ali i ponosom. Želimo da verujemo da si se, tamo gde jesi, odmorio i da nas odozgo i dalje čuvaš. Za nas ti nikada nisi otišao, niti ćeš otići i zato ti obećavamo da ćemo i dlaje tebe neizmerno voleti i raditi sve da te ućinimo ponosnim - rekla je Ilda sa knedlom u grlu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    28. januar 2020 | 00:40

    Bogami, imate na koga i da budete ponosni, a mi njegovi fanovi pamtićemo ga kao kralja narodne muzike i pevaćemo njegove pesme dok postojimo. Večna mu slava.

  • Boban

    28. januar 2020 | 00:49

    A ovi vanbaracni.? Ni za leba nemaju Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA