Seksi Lana potpisala "ugovor života", pa videom najavila projekat na kom joj mnoge koleginice zavide

Lana Jurčević objavila delić pesme i spota kojim će se predstaviti svetskoj publici

  • 1

Lana Jurčević (35) je postala La Lana, pošto je potpisala ugovor sa uspešnom međunarodnom kućom koja će se od sada baviti njenom karijerom.

Naime, jedna od najpopularnijih Hrvatica na ovim prostorima prvo je šokirala i zabrinula svoje fanove koji su pomislili da odustaje od muzičke karijere, ali to se ipak nije dogodilo. Radilo se o tome da je Lana, zapravo, kako je i sama rekla, zaista napravila najveći životni zaokret i zakoračila na međunarodnu muzičku scenu.

I, zaista, nije reč o "prodavanju magle", s obzirom na to da su mnogi pričali o svetskim karijerama, pošto je Lana potpisala ugovor za reprezentativnom kućom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by La Lana (@lalana) on

- Konačno se događa! Moj san iz detinjstva postaje stvarnost! Mrzim papire, mrzim sve što ima veze s papirologijom, osim ovog - ovaj papir mi je već promenio život! Potpisala sam ugovor s međunarodnom muzičkom kućom: Warner Musicom! To se nije dogodilo juče, dogodilo se pre 15 meseci, ali radila sam na tome godinama. Možete li zamisliti koliko je bilo teško ćutati i ne reći ništa o tome? Dakle, ljudi, upoznajte LA LANU, novu verziju mene! I dobro došli u novo poglavlje mog života! Biće zabavno, zabavno, zabavno - napisala je Lana nakon ponovne aktivacije Instagrama.

O njenom međunarodnom uspehu brinuće se timovi zaslužni za uspeh svetskih megazvezda kao što su Ed Širan, Dua Lipa, Dejvid Geta, Koldplay, Madona, Erik Klepton i drugi.

- "Warner Music" s ponosom objavljuje da je potpisao ugovor s hrvatskom muzičarkom Lanom Jurčević. S više od 100 miliona pregleda na platformi Jutjub i više od 850 hiljada pratioca na društvenim mrežama, Lana je nesumnjivo jedna od najvećih i najperspektivnijih muzičkih zvezda u regiji. Čast nam je što imamo priliku da se povežemo s Lanom dok započinje uzbudljivu novu fazu pod novim scenskim imenom - La Lana. Svi mi u "Warner Musicu" oduševljeni smo saradnjom s talentovanom i marljivom umetnicom poput Lane i veselimo se onome što će neupitno biti fantastično i uzbudljivo muzičko putovanje. Jedva čekamo da sa svima podelimo prve rezultate naše plodonosne saradnje - potvrdili su iz svetske diskografske kuće.

Lana je sada na Instagramu objavila delić novog spota, prvog za strano tržište, a čak i nekoliko viđenih sekundi jasno dokazuju kako je reč o svetskoj produkciji.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by La Lana (@lalana) on

Pesma koja će se očito zvati "Confessions In Your Car" svoju će premijeru imati 31. januara, a Lani su već sad brojni obožavatelji poručili kako veruju u veliki uspeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    28. januar 2020 | 15:06

    LaLanaaa...Ahahahahahahah,ukrala decku iz Liverpula prezimeee ! 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA