≫ 

MAC i Bavaria: Dve plavuše odnele nagrade za najbolji muzički video i trep numeru

Najveći muzički spektakl u regionu, Music Awards Ceremony, okupio je sinoć u Štark Areni najpopularnije izvođače iz regiona

  • 10
MAC dodela nagrada

Foto: Ivan Miladinović, Live Production

Gala dodelu nagrada je i ove godine podržala Apatinska pivara sa svojim brendom „Bavaria“, verni pratilac provoda za pamćenje.

Tradicionalno, tamo gde i najbolja zabava, u društvu onih koji stvaraju momente za pamćenje, obavezno je mesto i za Bavaria pivo, koja je drugu godinu za redom bezrezevno podržao MAC, ali ovaj put kroz kategorije TRAP NUMERA i MUZIČKI VIDEO.

MAC dodela nagrada

Foto: Ivan Miladinović, Live Production

U kategoriji TRAP NUMERA pobedu je odnela Senidah, koja je podigla publiku na noge i trijumfalnim nastupom pokazala da je neprikosnovena kraljica scene.

Dobitnica nagrade za najbolji MUZIČKI VIDEO je Nataša Bekvalac i spot „Dođi mami“, koji je pobrao najviše glasova publike, a Nataša se zahvalila svojim vernim fanovima na dugogodišnjoj podršci.

Najsavremeniji muzičko - scenski izraz, najveći laser šou ikada izveden na ovim prostorima  i scenografija u skladu sa svetskim produkcijskim standardima, i ove godine su viđeni na MAC-u. Pre samog početka ovog muzičkog spektakla, crvenim tepihom MAC-a je prošetalo više od 400 poznatih ličnosti iz regiona, a tokom večeri je dodeljeno preko 25 muzičkih priznanja.

Sasvim je sigurno, do sada nije viđen ovoliki broj muzičkih zvezda regiona na jednom mestu, što MAC čini jedinstvenom manifestacijom, a brend Bavaria ponosnim partnerom već drugu godinu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Todor

    28. januar 2020 | 16:26

    Ovom cirkusu jedino nisu htele da prisustvuju prave zvezde Ceca,Zdravko Colic,Dragana Mirkovic,Lepa Lukic.

  • Milena

    28. januar 2020 | 13:55

    Objasili?Senidah je samo objasila da ne ume da peva.Dzabe joj ona glascina kad bez obrada u studiju ne lici ninasta!Zena se bukvalno gusila na sceni da izvuce nesto ,neprijatno je bilo slisati je.Pogledajte na Yt nastup.Razocarenje.

  • Mdj

    28. januar 2020 | 17:56

    Uzas, kada je.Luna bila jedna od predlozenih nagrada, onda je sve jasno sta predstavlja ova manifestacija. Katastrofa od voditelja, nosioca nagrada. Losa i neuspela imitacijs.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA