≫ 

Hrvatski glumac kog Srpkinje obožavaju uživa u Beogradu: "Nadam se da ću otići na splavove"

- Ovde je sve nešto novo. Novi reditelj, novi glumci, novi jezik. Glumim Beograđanina, tako da imam časove srpskog - rekao je Filip Juričić

  • 16
Filip Juričić Printskrin: Youtube/TuzlaFilmFestival

Hrvatski glumac Filip Juričić (38) kojeg pamtimo po ulogama u sapunicama "Ljubav u zaleđu" (gde je igrao lik fudbalera Marka Marušića) i "Larin izbor" (gde je igrao lik Dinka Bilića), kao i u seriji "Na granici", ponovo je u Beogradu, gde snima seriju "Tate", koja se emituje na Prvoj televiziji.

U razgovoru sa ekipom emisije "Exkluziv", on je naveo da je ranije dolazio u srpsku prestonicu i da mu je ovde lepo.

- Lepo je, miriše zima. Lepo uređen grad. Inače sam dolazio. Prvi put sam gostovao sa predstavom i slavio Novu godinu, ali sam sada dva meseca tu, i trebao bih biti još šest, tako da ću imati prilike ovde da živim - rekao je Filip, koji ističe da mu je zadovoljstvo uvek kada dođe u Beograd.

- Nadam se da ću uvhatiti leto i da ću imati prilike da odem na splavove - rekao je Juričić, koji se nada da će seriju "Tate" publika zavoleti.

Filip Juričić Filip Juričić/Printskrin: Youtube/TV Prva

- Iako mi je zanimljivo to što sam promenio energiju, u Hrvatskoj sam sada sa svim glumcima odigrao nešto. Ovde je sve nešto novo. Novi reditelj, novi glumci, novi jezik. Glumim Beograđanina, tako da imam časove srpskog - rekao je Juričić.

Filip je bio tiha patnja mnogih Srpkinja, a u Hrvatskoj važi za jednog od najzgodnijih glumaca.

- Ne znam šta bih ti rekao. Uvek mi je to drago da čujem, ali ne mogu da kažem da se tako osećam. Osećam se vrlo prosečno - naveo je glumac.

Video: Da se istopiš: Ovi holivudski zavodnici su najbolje tate na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina

    28. januar 2020 | 19:06

    Ovo mi je jedan od omiljenijih hrvatskih glumaca. Šarmatan, harizmatičan, dobar glumac. Marko ŽELIMO TI DOBRODOŠLICU i prijatan boravak u Beogradu i Srbiji.

  • Ljubiša

    29. januar 2020 | 09:34

    Filip je odličan glumac, a možda i najbolji u svojoj generaciji u regijonu. Serija Tate je takođe odlična, prava porodična pored brojnih novih domaćih negledljivih.

  • Neske

    28. januar 2020 | 19:07

    Novi jezik ili novi dialekt?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA