Za "Montevideo" je napisao čuveni hit "Pukni zoro", a 10 godina kasnije pojavio se na MAC-u

Roberta je u prvi mah retko ko prepoznao na crvenom tepihu na MAC-u

  • 1

Slovenački pevač Robert Pešut poznatiji kao Manjifiko (Magnifico) prisustvovao je sinoćnoj spektakularnoj muzičkoj manifestaciji Music Awards Cemony, a kako se na javnim dešavanjima ne pojavljuje često - mnogi ga nisu prepoznali.

Manjifiko je region ovojio numerom "Pukni zoro" koju je snimio za potrebu filma "Montevideo, Bog te video", a za ovo serijsko ostavarenje radio je muziku. On se retko pojavljuje na javnim događajima, osim kada ima dobar povod. Na crvenom tepihu na MAC-u, Roberta u prvi mah mnogi nisu prepoznali, jer je vidno smršao, a njegova kosa sada ima i sede vlasi.

Manjifiko Majifiko, Foto: ATA Images

Manjifiko je stigao u krem rolci i kariranom kaputu, a u njegovoj odevnoj kombinaciji dominirale su zemljane boje. Iako je događaj bio u kasnim večernjim časovima, Robert je kao modni detalj na glavi imao naočare za sunce.

Ono što poznati pevač srpskog i slovenačkog porekla nije menjao su brkovi koje ima godinama unazad, samo što sada pored crnih, ima i sedih.

Manjifiko Manjifiko, Foto: ATA Images

Podsećamo, Manjifiko je blizak saradnik Dragana Bjelogrlića, te je pored filma "Montevideo, Bog te video", radio i muziku za istoimenu seriju i film "Montevideo, videmo se", kao i za seriju "Senke nad Balkanom" koju je režirao Bjela.

Video: Andrija Kuzmanović o svom dedi iz Senki, Marku Nikoliću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    29. januar 2020 | 08:50

    Роберт Пршут није словеначког порекла Он је Србин и по оцу и по мајци то је објаснио код Тање Петернек Име је добио по Роберту Кенедију кога је његов отац обожавао А на ову шунд церемонију није требало да долази

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA