"Čas debela, čas anoreksična, ostala joj samo glava...": Snimak Ane Nikolić iz Maroka šokirao sve

Pevačica je, sudeći po komentarima, preterala sa mršavljenjem

  • 16

Pevačica Ana Nikolić posledjih meseci vredno je "gubila" kilograme, a sudeći po komentrima na društvenim mrežama, izgleda da je pevačica u mršavljenju preterala.

Ana se trenutno nalazi u Maroku gde snima spotove za nove pesme koje će uskoro predstaviti publici. Nikolićeva na društvenim mrežama često pokazuje svoju figuru, a sve češći su komentari da je u mršavljenju ipak preterala.

Ono što fanovi primećuju na većini Aninih fotografija je to da pevačica ide iz krajnosti u krajnost, kada je upitanju njena kilaža.

Ana Nikolić Ana Nikolić, Printskrin: Instagram/ananikolicofficial

"Aaa, nemoj više da mršaviš", "Molim te, dodaj koji kilogram", "Čas debela, čas anoreksična", "Od ove žene ostala je samo glava", neki su od komentara na Aninim fotografijama.

Pored ljudi koji su molili pevačicu da prestane da mršavi, bilo je i onih koji su uvereni da Ana svoje slike obrađuje u fotošopu.

Anin snimak iz Maroka koji je šokirao sve pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doly

    29. januar 2020 | 11:22

    Moze li se svijetu ugoditi? Ostavite zenu na miru! Ne valja debela, ne valja mrsava...

  • ime

    29. januar 2020 | 12:05

    Nije anoreksicna, tako treba da izgleda. Ali facu je unakazila. Usta su joj prevelika i jos neke filere je radila, izgleda dosta lose.

  • Hm

    29. januar 2020 | 12:15

    Nesto mi sad mnogo tanka...sta znam, nije mi sad vau, kao kad se tek pojavila. A svaka joj cast na mrsavljenju, to je borba velika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA