"Preskupi satovi, šampanjac i luks krpice vas ne čine boljim!" Anastasija objavom uzdrmala Instagram

- To nije dokaz da vi imate para, nego samo da niste navikli na te stvari i to se onda zove kompleks - pisalo je u objavi

  • 18
Anastasija Raznatovic Foto: ATA Images

Pevačica Anastasija Ražnatović (21) izazvala je mnogo komentara šerovanjem jasne poruke, da isticanje skupih stvari nikoga ne čini boljim.

-  Jeste li znali da kada slikate stvari koje kupujete, ili kada se vozite avionom pa slikate milion storija iz aviona, pa snimate boce kad izađete, to nije dokaz da vi imate para, nego samo da niste navikli na te stvari i to se onda zove kompleks - piše u objavi koju je podelila.

Međutim, mnogi su ove reči shvatili na način koji ona smatra pogrešnim, zbog čega se oglasila u želji da razjasni i objasni šta je želela da poruči.

- Niste nažalost shvatili poentu onoga što je osoba iza tog tvita želela da kaže, a ja da prenesem - počela je Ražnatovićeva.

Anastasija Ražnatović Anastasijina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

- Poenta je bila da se da do znanja ljudima koji smatraju da je Instagram život i koji koriste Instagram u svrhu toga da se hvale svojim preskupim satovima, šampanjcima u gradu, luksuznim krpicama itd, da ih to ne čini boljim i vrednijim od drugih, niti ih, kao što smatraju što više novca čini bogatijim Ovo nema veze sa mojim odrastanjem, niti prozivanjem ljudi koji nisu sebi pomenute stvari mogli da priušte tokom života- napisala je pevačica.

- Naprotiv, baš zbog tih istih ljudi, promovisanje svega toga je pre svega neukusno i lažno u većini slučajeva. Žao mi je što su pojedini ovaj "ripost" shvatili na pogrešan način, ali nadam se da je sada poenta svima jasna - zaključila je Anastasija.

Anastasija Ražnatović Anastasijina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

Video: Srpska Nova godina kod Ražnatovića: Ceca i Lukas zapevali, Anastasija pokojnom ocu posvetila pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA