Luna i Gastoz se zagrlili, poljubili, pa pobegli kad su videli da se sve snima!

Poglede upućene jedno drugom nisu mogli da sakriju

  • 96
Luna Đogani, Gasoz Foto: Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Telegraf Video

Luna Đogani (23) i Nenand Marinković Gastoz (27) pojavili su se u ponedeljak, 27. januara, na dodeli muzičkih nagrada MAC 2020.

Na samom početku manifestacije Luna i Gastoz sedeli su za različitim stolovima, međutim, poglede upućene jedno drugom nisu mogli da sakriju.

Dok je Nenad uživao za stolom za kojim su bili Đole Đogani i njegove supruge Vesna, Luna, koja je sedela za susednim stolom, konstantno je držala telefon u rukama i kucala poruke, a često joj je pogled išao u pravcu Gastoza.

Kako mu je telefon non-stop zvonio, Marinković je odlučio da ustane i prošeta se do Luninog stola, ali je naglo promenio rutu kada je ugledao našu ekipu.

Luna, koja se do tada konstantno smejala, promenila je izraz na licu i ubrzo je ustala i napustila deo predviđen za izvođače. Nedugo za njom isto mesto napustio je i Gastoz.

Na kraju do njihovog susreta ipak je došlo, a mogućnost da ga napokon zagrli vrlo brzo je popravilo Lunino raspoloženje. Međutim, Gastoz je spazio da se sve snima, pa je Lunu povukao ka sebi u deo koji nije bio vidljiv iz lože.

Susret, zagrljaj i "bežanje" pogledajte u videu u tekstu.

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    30. januar 2020 | 18:28

    Kuku sad krece pljuvanje Lune.Ajde da joj zabranimo da dise...to je najbolje...da l ste realni ljudi...devojka ne sme da dise!!!!!

  • Ljubav

    30. januar 2020 | 23:55

    Kao što sam i rekao, ona služi samo za pražnjenje!

  • Petra

    30. januar 2020 | 20:35

    Mala se ozbiljno zanela...ja je mnogo volim i ima pravo da radi sta hoce, slobodna je...ali...u poslednjie vreme mi je njeno ponasanje za bljuc,bljuc...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA