≫ 

Darko se oglasio nakon operacije želuca i drastičnog gubitka kilograma: "Imam rezove na stomaku"

Darku je veliku podršku sve vreme tokom operacije pružala verenica Marina

  • 17
Darko Lazić Printskrin: Instagram/darkolazarovic_official

Pevač Darko Lazić (28) dugo je kuburio sa viškom kilograma i imao je velikih problema da smršate je nedavno bio na intervenciji tokom koje mu je smanjan želudac.

S obzirom da je pre 15 meseci doživeo tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teže telesne povrede, Laziću je najveći problem u oporavku bila upravo prekomerna težina. Dijete nisu urodile plodom, a jedino rešenje u Darkovom slučaju bilo je da se podvrgne operaciji.

- Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Osim svega toga, krvna slika nije bila baš najbolja i to je pretilo da nastanu mnogo veći problemi. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo - započinje Darko.

Darko Lazić, proslava rodjenja rođenja sina, Brestač Foto: Nikola Tomić

Na nagovor lekara pristao je da smanji želudac na jednoj privatnoj klinici u Beogradu, kako bi svoju kilažu smanjio i uspeo da se vrati u normalu.

- Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku pobediti - nastavlja Lazić.

- Ceo zahvat je prošao bez problema, imam nekoliko malih rezova na stomaku. Pušten sam brzo kući, a posle nekoliko dana sam otišao na kontrolu. Verovali ili ne, sada ne mogu da jedem onu količinu hrane koju sam nekada znao da pojedem. Ako sam pre mogao da pojedem dva parčeta torte, sada je to polovina jednog - ispričao je Darko za Blic.

Darku je punu i najveću podršku pružila verenica Marina Gagić sa kojom ima sina Alekseja. Ona je sve vreme bila uz njega, kao i tokom postoperativnog perioda kada je pevaču najpotrebnija nega, ali i briga oko ishrane.

Hiruški zahvat smanjivanje želuca, podrazumeva stavljanje omče (prstena) oko vrha želuca, čime se formira mali džep gde dospeva hrana. Operacija traje 30 do 60 minuta, a  očekivano vreme oporavka iznosi 4 do 6 nedelja. Međutim ovaj hiruški zahvat nije nimalo naivan i lak tako da se vićina pacijenata pred samo intervenciju predomisli.

Video: I šator im je mali! Pocepani Darko Lazić pevao na proslavi rođenja sina u Brestaču

Video: Darko Lazić: Ona je moja lična karta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaaa

    31. januar 2020 | 13:51

    Kada budes covek i ljudski odlezis kaznu za voznju u pijanom i drogiranom stanju , kaznu za koju bi svaki normalan covek odavno dobio presudu onda cu te ceniti kao coveka

  • Goga

    31. januar 2020 | 15:42

    Ja bi radije brala maline nego pored ovog tipa legla.

  • dg

    31. januar 2020 | 10:15

    Sine, poenta i jeste da ne jedeš koliko možeš nego koliko ti organizmu treba. Zato i jesi ispao koliki jesi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA