≫ 

Nataša Bekvalac: "Neću da budem sa slabićima, da me neko tuče i maltretira"

- Ne mogu više da se krijem iza toga da mi je bitno kakvo je biće. Ja moram biti u prirodnom položaju žene - rekla je Nataša

  • 20
Nataša Bekvalac Printskrin: dailymotion

Popularna pevačica Nataša Bekvalac (39) gostovala je u emijiji "Baljanskom ulicom" gde je govorila o svom privatnom životu i muškarcima sa kojima je bila.

Nataša je u razgovoru sa voditeljkom emisije Vesnom Dedić otkrila da je došla do zaključka da ne želi da bude sa slabićima, koji će da je maltretiraju i tuku.

- Nisam došla do recepta, ali jesam do zaključka da ja više ne mogu da budem sa slabićima. Ne mogu više da se krijem iza toga da mi je bitno kakvo je biće. Ja moram biti u prirodnom položaju žene. To što sam uradila više od većine žena treba da bude prelepo za mog muškarca, a ne da me maltretira, ponižava, tuče i psihički izrabljuje, da ja počnem da sumnjam u svoju lepotu, pamet i sposobnost kao roditelja i pevačice i sve ostalo - rekla je Nataša.

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac, Printskrin: dailymotion

Pevačica je izjavila da je već dve godine ne zanimaju muškarci, jer se nije pojavio ostvaren čovek koji će je zaintrigirati.

- Taj film više nećeš gledati. Nije naš problem što napredujemo, već što oni ne, ili što biramo takve. Druga godina je kako me muškarci ne zanimaju. Nije se pojavio niko ko bi me zaintrigirao, da bude ostvaren čovek i da ja ne plaćam kafu - zaključila je Bekvalčeva.

Šta je Nataša rekla o muškarcima pogledajte u videu u nastavku:

Video: Nataša Bekvalac: Svaka greška učinila me je ovakvom kakva sam danas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novosadjanin

    2. februar 2020 | 14:08

    Svi mi znamo koje su tvoje moralne vrednosti....blagos majci i ocu....ti si njuhova ponos...... mani se price o slabicima, gledaj sebe...

  • Umpah Pah

    2. februar 2020 | 14:34

    Auuu,.... Jel moguće.. Pa nije niko lud. Normalnom muškarcu ovakva ne treba.

  • Crni

    2. februar 2020 | 14:24

    Popularna pevačica?E sad moram hitno u WC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA