Pričalo se da je Luna obnovila kontakt sa Slobom, a ona kaže: "Ovo je jedina istina o tome"

Luna je nedavno otkrila da neće ući u Zadrugu 3, iako su posle Marka svi očekivali i nju

  • 43
Luna Đogani, Slobodan Sloba Radanović Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Marko Miljković je pre nekoliko dana ponovo postao ponovo stanar Bele kuće, odnosno učesnik Zadruge 3, pa se spekulisalo kako bi i njegova bivša devojka i pobednica Zadruge 2, Luna Đogani, takođe mogla ući na vrata poznatog imanja u Šimanovcima.

Međutim, do toga ipak neće doći budući da je Luna stala na kraj nagađanjima i otkrila kako je tamo provela dve godine i da sada nastavlja sa svojim životom.

Ona i Marko su nedavno raskinuli, a povodom svakodnevnih priča zadrugara o njoj, Luna kaže da i ne mora fizički biti prisutna tamo.

- Ja sam rekla da ja to neću komentarisati. Evo tek je počelo, ušao je pre par dana. Ja sam se trudila i tatu da ne komentarišem nešto mnogo, jer ja više nisam deo Zadruge, a tamo sam pominjana stalno. Dvadeset četiri sata samo se priča o meni, uvek sam u nekoj priči... Tako da ja nemam uopšte bilo šta da kažem, ni da budem fizički prisutna tamo, ja sam tamo - izjavila je Luna u emisiji "Premijera".

- Neću nešto mnogo davati tome na značaju, neću mnogo pričati o tome, jer je to mnogo bolje za mene i neki moj mir i put kojim sam krenula. Ja sam bila tamo dve godine, pobedila sam - rekla je Luna.

Osim toga, nagađalo se i kako je Luna obnovila kontakt sa bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem, ali ni to, prema njenim rečima, nije baš tako.

- Jedino što je istina jeste da sam mu izjavila saučešće kad mu je otac preminuo, ništa više od toga - rekla je Luna. Podsećamo, Slobin otac Dušan Radanović preminuo je 31. decembra.

MAC 2020 Luna Đogani/Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lune

    5. februar 2020 | 22:14

    Luna i Sloba se svaki dan čuju telefonom. A stalno nas obmanjuju.

  • Duda

    5. februar 2020 | 19:21

    "Bila sam tamo, pobedila sam", da, rece tvoj tata da ti je pobeda namestena. A i sami smo znali, ti jedino mozes da pobedis u centriranju.

  • Nikad prva

    5. februar 2020 | 19:42

    Ova nikad prva,kaze bila pobedila,a zna i sama kako je ugovorila sve unapred jos i ovaj Gazmenko potvrdio,e mucenice tesi se samo,niko te ne voli.Nema nastupa,ali sve si zasluzila svojom zlobom i namestaljkama i guranjem na silu ,propast ti je neminovna i zasluzena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA