≫ 

Srpska manekenka koja je bila na Nejmarovom rođendanu otkriva nepoznate detalje o fudbaleru

Aleksandra kaže da fudbaler nije nadmen, iako se to za njega priča

  • 3
Aleksandra Morača Printskrin: Instagram/aleksandramoraca

Srpska manekenka Aleksandra Morača bila je jedna od gošći na proslavi rođendana čuvenog brazilskog fudbalera Nejmara, koji je juče, 5. februara napunio 28 godina.

Aleksandra se na Instagramu svojim pratiocima pohvalila nizom fotki sa partija koji je Nejmar priredio za svoje prijatelje. Ona otkriva kako se upoznala sa fudbalerom, kao i kakav je utisak on ostavio na nju.

- Sasvim slučajno smo se upoznali, preko zajedničkog prijatelja, u decembru 2018. godine. Bila sam na stadionu, a on je tada postigao gol i rastužio me, jer sam vatrena navijačica Crvene zvezde. Nije nadmen kao što se priča, moram da se pohvalim - prva sam mu čestitala od mnogobrojnih gostiju. Stajala sam blizu ulaza kad je on došao, jer je kasnio, stigao je posle svih gostiju - rekla je Aleksandra.

Aleksandra Morača Aleksandra Morača, Foto: Instagram/aleksandramoraca

Morača tvrdi da nije u vezi sa fudbalerom.

- Da ima nešto između nas, zašto bih krila?! Trenutno sam, posle godinu i po dana slobodna, dišem punim plućima, uživam u slobodi - kaže Morača za Srpski Telegraf.

Aleksandra je srpskoj javnosti postala poznata kao devojka iz spota MC Stojana i Sorajina drugarica, koja je ranije povezivana sa brazilskim fudbalerom.

Aleksandra Morača Aleksandra Morača, Foto: Instagram/aleksandramoraca

Ona je prošle godine povezivana sa prostitucijom, pa se u domaćoj štampi pisalo o navodnom hapšenju nje i Božane Vujinović u Crnoj Gori tokom "intimnog druženja sa klijentima iz Turske".

Video: Soraja presekla prsten i objavila da je ponovo slobodna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA