Boki 13 tvrdi da je teško bolestan, pa verbalno napao tužiteljku

Smatra da se nad njim vrši tortura

  • 6
Boki 13 Printskrin: Youtube/Телма ТВ

Prvooptuženi u slučaju "Reket" šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, pred početak poslednjeg suđenja, verbalno je napao tužiteljku za organizovani kriminal Vilmu Ruskovsku i optužio je za torturu.

Boki 13 je iskoristio priliku i tužiteljki Ruskovskoj se obratio visokim tonim nezadovoljan jer nije dala pozitivno mišljenje da bude pušten iz istražnog zatvora u kućni pritvor, iako je, kako tvrdi, mnogo bolestan.

Nakon što je Apelacioni sud u Skoplju je 3. februara po drugi put odbio žalbu Bojana Jovanovskog, koji je tražio da zbog bolesti bude pušten iz istražnog zatvora Skolje kako bi mogao da se leči, Jovanovski je poludeo.

- Šta se smeješ malignom stanju? Gospod neka ti vrati! Korumpirana tužiteljko vršiš torturu na meni i to svi vide - rekao je Jovanovki tužiteljki.

Boki 13 Printskirn: Youtube/Televizija 24

Zbog neprimerenog ponašanja Jovanovski je na kratko izveden iz sudnice i vraćen kada je ušla sudija Vaska Nikolovska–Masevska.

Braniteljka Bokija 13 je obavestila sudiju da se njen klijent ne oseća dobro, a Jovanovski je rekao da mu je poslednja dijagnoza "malignitet i da treba da mu se odstrani zahvaćeni organ."

Sudija je tada predložila da se zove Hitna pomoć da se utvrdi da li može da prati suđenje, ali je Boki 13 to odbio.

- Ne! Zahvaljujem, sešću. Ne zovite Hitnu pomoć. Ja imam rak na želucu, treba da idem na operaciju. Ekipa Hitne pomoći će doći, opet će mi dati dijazepam i ja ću polusvestan pratiti suđenje. Ne, zahvaljujem sudija! - rekao je Jovanovski.

Video: Hapšenje specijalne tužiteljke Severne Makedonije Katice Janeve zbog afere Reket

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    7. februar 2020 | 11:57

    Ja se ne bavim kriminalom iz dva razloga. Prvi da ne bi obrukao majku a drugi jer znam da nisam za zatvor. Boki i ti si znao da nisi za zatvor i da prihicki a i fizicki ne mozes to da izdrzis ali ti je vaznije bilo da imas preskupe tj precenjene krpice i da se hvalis time na instagramu nego da posteno zaradjujes i ne moras da prolazis kroz ovo sve. Sam si kriv.

  • Kkk

    7. februar 2020 | 10:06

    Doslo je vreme da taj decko rezimira svoj zivot i da sam vidi dokle je dosao!Stoji na IVICI , od njega zavisi gde ce da krene!!

  • Vx

    7. februar 2020 | 10:39

    Kaže da je bolestan,verovatno mu bridi guza u zatvoru.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA