≫ 

Severina obrisala prezime Kojić sa Instagrama, a pre toga je jedan potez izazvao veliku pažnju!

Pre nego što je uklonila prezime Kojić Severina se na jednoj dodeli nagrada pojavila bez Igora

  • 8
Igor Kojić, Keba, Severina Foto: Instagram/igorkojic

Severina Kojić (47) obrisala je sa Instagrama prezime koje nosi, što je podgrejalo priče da između nje i Igora Kojića (32) nešto nije kako treba.

Naime, pre nego što je uklonila prezime Kojić Severina se na jednoj dodeli nagrada pojavila bez Igora, iako se skoro uvek pojavljuju zajedno. Odmah je počelo da se priča da par ima problema, a afera "prezime" samo je dodatno rasplamsala šuškanja.

- Seve je došla sama da preuzme nagradu, što je svima bilo čudno budući da se od Igora gotovo ne razdvaja. Da među njima nije sve OK, bilo je jasno nakon što su je pitali gde je Igor, na šta je ona navodno kratko odgovorila: "Nije pošao sa mnom". Sve vreme je uživala u društvu dece koja su bila sa njom na bini i sa njima je ćaskala. Igora nije ni pomenula, što je do sada bilo nezamislivo. Ako se i desilo da nekada ne krenu zajedno negde, provodili bi vreme na telefonu, što sada nije bio slučaj - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

Međutim, Severina i dalje na Instagramu prati Igora, koji je ujedno i jedini na njenom spisku Insta-prijatelja, pošto njegovog oca Dragana Kojića Kebu (59)nije ni pratila.

Severina nije odgovarala na pozive, piše Srpski telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • љиљана

    11. februar 2020 | 09:43

    Главно да се оженио у католичкој цркви, а да ли је веру променио, ко зна? Да ли се она венчала са њим у православној, сумњам.

  • Vuk

    11. februar 2020 | 10:12

    Koja nebuloza, koga, u stvari to su privatne stvari, a ko je Severina!?!?!?

  • dago 1

    11. februar 2020 | 13:05

    Baba" . Pa ljudi budimo realni, vise prilici njegovom ocu. Mada on bolje izgleda 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA