≫ 

Ekskluzivni kadrovi: Miloš Biković i Vuk Kostić u novom spotu Jovane Nikolić Mišković

- Sa oduševljenjem sam prihvatila poziv Miloša Avramovića i Miloša Bikovića da budem deo projekta "Južni vetar" - počinje pevačica

  • 0
Miloš Biković i Vuk Kostić u novom spotu Jovane Nikolić! Jovana Nikolić Mišković, Foto: NN Media

Jovana Nikolić Mišković (37) snimila je novu pesmu, dramatičnu baladu "Pazi se" koja je ujedno i najavna špica za seriju "Južni vetar" koja počinje sa emitovanjem u nedelju na Radio-televiziji Srbije.

U spotu, koji će biti premijerno prikazan sutra u podne na Basiviti kanalu, gostuju naši proslavljeni glumci Miloš Biković (32) i Vuk Kostić (40), a filmska priča sigurno će sve ostaviti bez daha.

Miloš Biković i Vuk Kostić u novom spotu Jovane Nikolić! Biković i Kostić, Foto: NN Media

- Sa oduševljenjem sam prihvatila poziv Miloša Avramovića i Miloša Bikovića da budem deo projekta "Južni vetar" - počinje pevačica.

Miloš Biković i Vuk Kostić u novom spotu Jovane Nikolić! Miloš Biković, Foto: NN Media

- Pesma "Pazi se" govori o devojci koja voli opasnog momka i koja strepi za njegovu bezbednost. Ovo je prvi put da sarađujem sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem i energije su nam se sjajno poklopile. Jedva čekam da čujem sud publike i o pesmi i o spotu koji smo radili sa puno ljubavi i truda - kaže talentovana Jovana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA