≫ 

Posle Darka Lazića i Ane Nikolić, i Indi rešila da operiše želudac i vrati liniju od pre 14 godina

Darko je nakon operacije želuca za samo 10 dana skinuo 15 kilograma

  • 12
Indira Aradinovic, Indi, snimanje spota Foto: ATA Images

Nakon što su se pevačica Ana Nikolić i pevač Darko Lazić odlučili za operaciju smanjenja želuca, posle koje se za kratak vremenski period skida dobar višak kilograma, pevačica Indi Aradinović odlučila se za isti potez.

Ana se nakon operacije "prepolovila", a višak kilograma koji joj je ostao posle porođaja - nestao je. Darko je nakon istog zahvata za samo deset dana skinuo 15 kilograma.

Indi je objavila fotografiju iz 2006. godine na kojoj je u prvom planu njena vitka figra, a svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obavestila je da razmišlja o operaciji želuca.

- Inače, da napomenem ovo je fotografija iz 2006. godine. Hit imamo, još samo da sredimo liniju kao sa početka karijere. Neki misle da treba da operišem želudac, a neki ne - napisala je pevačica ispod objave.

Pored Ane i Darka za ovu metodu mršavljenja, operacije želuca, odlučili su se Dejan Milićević i Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13.

Podsećamo, Indi se pomirila sa sestrom Editom Aradinović nakon što godinama nisu razgovarale. Objavila je na Instagramu snimak na kojem ljubi Editu i tako pokazala da su njih dve zakopale ratne sekire.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hffwd

    11. februar 2020 | 19:36

    Da ima karaktera smršala bi i bez toga..šteta što mozak ne mogu da operišu.

  • Al Capone

    11. februar 2020 | 18:52

    Imala je ona uvek liniju ali onu krivudavu😂😂😂

  • Rock

    11. februar 2020 | 18:39

    A i doktori umesto takve da upute na psihijatriji oni ih još operišu za debele pare a pola srbije nema leba da jede! Lepa si prirodno, ne menjaj se tj ne skrnavi telo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA