"Ona je bomba!" Đekson progovorio o odnosu sa Dušicom, potvrdio da se stalno viđaju

- Dušica je za mene uvek bila i ostala carica - kaže Nemanja

  • 15
Nemanja Đerić Đekson, Dušica Jakovljević Foto: Nikola Tomić ,A. Nalbantjan

Nemanja Đerić Đekson kaže da se često viđa sa Dušicom Jakovljević, te da se "baš gotive u poslednje vreme".

Međutim, tvrdi da nisu u vezi, baš kao što nam je i ona ekskluzivno rekla nakon njihovog zajedničkog snimka koji je privukao ogromnu pažnju javnosti.

- Istina je da sam raskinuo sa devojkom sa kjom sam bio dugo, kao i da sam uplovio u novu vezu. Iz pristojnosti neću reći o kome je reč - objašnjava Đekson.

- Dušica je za mene uvek bila i ostala carica, ma ona je bomba! Daj Bože da mi je devojka. Za sada samo blejimo zajedno. Baš se iscimala da me odvede taj dan da nešto obavim, a na kraju završismo na televiziji. Dan posle tog snimka opet smo se našli. Baš se gotivimo u poslednje vreme - kaže Đekson.

S druge strane, njegov prijatelj kaže da u poslednje vreme ređe izlazi sa ortacima, jee više vremena provodi sa Dušicom.

- Đekson je totalno odlepio. Sve ređe bleji u kraju sa otracima, a i ono malo što se pojavi, uglavnom se smeška i s nekim se dopisuje porukama", kaže Đeksov ortak iz naselja i dodaje: "Tek kad smo ga pritegli jer je bilo jasno da se kucka sa ribom, diskretno je priznao da je sa Dušicom, kao i da su počeli svakodnevno da se viđaju i čuju sto puta dnevno. Kaže da mu ona mnogo čini i da mu završava nešto jako bitno. Priznao je i da se baš zaljubio, kao ni u jednu do sada, ali da moraju da se kriju, jer voditeljki ne ide u prilog da se zna sa kim je u vezi - ispričao je izvor Stara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    12. februar 2020 | 10:58

    Auuu al se srozala pa sa ovim ni da se druzi nije joj prilika!Zena ima 2 dece i ovaj da im bude uzor pa makar i drug da joj je

  • febo

    12. februar 2020 | 12:43

    Pa da budem iskren,nasli ste se.

  • Vx

    12. februar 2020 | 11:25

    Pošto nema sreće sa ozbiljnim momcima odlučila se za neozbiljne....ako je njoj lepo samo napred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA