≫ 

Prirodna, školovana i obožava avanture! Ova lepotica je ćerka poznatog voditelja Jovana Memedovića

Poznati voditelj ima dvoje dece ćerku Mašu i sina Uroša

  • 6
Maša Memedović Foto: Instagram/masamemedovic

Mnogi ne znaju gotovo ništa o privatnom životu poznatog voditelja i autora emisije "Sasvim prirodno", Jovana Memedovića, koji je pre nekoliko godina okončao brak sa suprugom Mirjanom, a sa kojom ima dvoje dece - Mašu i Uroša.

Svoju decu nije eksponirao javnosti, a njegovu ćerku Mašu moguće je pronaći na društvenim mrežama gde vrlo često objavljuje fotografije.

Mašu na Instagramu prati više od tri hiljade pratilaca, a po zanimanju je filmski reditelj, dok joj je fotografija velika ljubav kojoj je vrlo posvećena.

Ona je izrasla u pravu lepoticu, a njene fotografije sa Instagrama to i dokazuju.

Ono što se može primetiti po njenim fotografijama jeste to da lepa brineta ima autentičan stil odevanja, ali i to da je od oca nasledila ljubav prema prirodi i avanturama.

Maša Memedović Maša Memedović, Foto: Instagram/masamemedovic

Podsetimo, Jovan je rođen u Beogradu, a kako piše u njegovoj biografiji - bio je veoma nestašno, ali talentovano dete. Imao je dara za glumu i muziku, a njegova majka po svaku cenu je želela da on upiše muzičku školu.

Oduvek je obožavao pecanje, a po čitav letnji raspust provodio je na planini Durmitor. Veliki je zaljubljenik u prirodu, pa tamo često provodi slobodno vreme, što je očigledno preneo i na svoju naslednicu.

Masa Memedovic Maša Memedović, Foto: Instagram/masamemedovic

Video: Voda mi je dvaput za 5 godina razorila dom. Nisam bio osiguran- kampanja Osiguraj budućnost

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leka

    14. februar 2020 | 10:46

    Ako uzmemo u obzir da je devojka 100% prirodna, bez grama sminke, botoksa, bez plastike, hijalurona i ostalih skupih lickanja i mickanja u elitnim kozmetickim salonima. Devojka je sasvim bez kompleksa pokazala sve bez kompleksa i prikrivanja, njoj se na slici lepo vidi da joj ni prosirene pore na licu nisu opterecenje sta je da je na njoj sve njeno je. Mogla je i foto sop da primeni ali nije, zato zakljucujem da je prirodno lepa i pozdravljm sto je podelila to sa nama.

  • JA

    13. februar 2020 | 14:29

    Ako je ona lepotica, ja sam Bred Pit. 😂

  • Ooaaoo

    13. februar 2020 | 10:45

    Lepotica? Sad je svaka cerka poznate ličnosti lepotica ma daj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA