≫ 

Rasta u tajnoj vezi sa Aninom koleginicom?!

Reper navodno ima novu ljubav, a u pitanju je mlada pevačica

  • 8
Rasta, Festival Ulaz, Foto: Nikola Tomić

Pre nekoliko dana medijima se prolomila vest o tome da Ana Nikolić ima novog dečka i da je srećna i zadovoljna u ljubavi posle neuspelog braka, a sada se šuška kako i njen bivši muž Stefan Đurić Rasta ima novu devojku.

Reper je navodno uplovio u vezu sa mladom Zvezdom Granda, pevačicom Lenom Čolak (25), a priča se kako se za sada kriju od javnosti, piše Alo.

- Ona je deo tima produkcijske kuće čiji je Rasta već bio član, pa su se sve češće sretali i nastupali zajedno. Lenini roditelji ne bi podržali vezu, jer njega prati loš glas, a ni Rasta ne voli da se eksponira - rekao je izvor blizak paru.

Lena Čolak Lena Čolak/Foto: Instagram/colakova.kci

Rasta se na ovu temu nije oglašavao, dok je Lena prvo odbila da govori o tome, a zatim rekla: "Ima tu nekih poklapanja, ali ja zaista ne bih da komentarišem svoj privatni život".

Podsetimo, Ana Nikolić će uskoro, posle duže pauze, objaviti novi album kojim se u velikom stilu vraća na muzičku scenu, a prva pesma trebalo bi da ugleda svetlost dana već 14. februara.

Kako se piše, osim toga što je vratila staru liniju i izgleda bolje nego ikad, pevačica je srećna i na ljubavnom planu i već dva meseca uživa u ljubavi sa crnogorskim biznismenom.

Video: Rasta kupio stančinu sa pogledom na Hram

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA