≫ 

Prva zajednička slika sa Tajlanda! Anastasija i Đorđe uživaju u bazenu, a njen izraz lica sve govori

Pevačica već neko vreme uživa u zajedničkom odmoru sa dečkom i društvom

  • 19
Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić Foto: Instagram

Anastasija Ražnatović (21) je pre nekoliko dana otputovala sa dečkom Đorđem Kuljićem na Tajland, međutim, par koji uživa u ljubavi ostao je dosledan tome da vezu krije od javnosti, pa do sada nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju.

Međutim, na Instagramu se ipak pojavila jedna slika sa Tajlanda. Naime, ćerka folk zvezde Cece Ražnatović (46) uslikana je pored svoje jače polovine dok su se zabavljali u bazenu u društvu njegovog kuma i prijatelja. Iako oboje izbegavaju ovakve trenutke na društvenim mrežama, ovaj je ipak dospeo u javnost, a širok osmeh na Anastasijinom licu govori koliko uživa u ljubavi i vremenu sa jačom polovinom.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić Anastasija i Đorđe (desni deo fotografije)/ Foto: Instagram

Anastasija ovaj put nije zauzela ozbiljnu pozu, već je primetno da se iskreno smeje, što i dokazuje da oboje uživaju u zajedničkom odmoru. 

Pevačica i Đorđe zabavljaju se već nekoliko godina, a poslednji put su zajedno bili u javnosti u novembru, na svadbi njenog brata Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić.

Đorđe je, kako je poznato, iz Novog Sada, a Anastasija i on već duže vreme žive zajedno. Iako se pisalo kako su stavili tačku na zajednički život, kako smo ranije ekskluzivno objavili istina je da su promenili adresu. Tako više ne žive na Vračaru, već u Novom Sadu, a kada nije u zajedničkom stanu sa dečkom Anastasija je u porodičnoj kući u Beogradu.

U međuvremenu, zgodna Tasa objavljuje slike u minimalnim kupaćim kostimima na kojima pozira kao pravi profesionalac, a nedavno je počastila sve i seksi fotkom u vreloj pozi.

Video: Anastasija Ražnatović: Plakala sam kao kiša u crkvi

Video: Srpska Nova godina kod Ražnatovića: Ceca i Lukas zapevali, Anastasija pokojnom ocu posvetila pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA