Male uloge se dodeljuju na osnovu fizičkih predispozicija: Biković o anganžmanu Sofije Milošević

Manekenka se u filmu pojavljuje svega nekoliko minuta

  • 3
Miloš Biković, Sofija Milošević Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Glumac Miloš Biković radi punom parom i važi za jednog od najuspešnijih srpskih glumaca, a u bioskope uskoro stiže novo ostvarenje "Hotel Beograd" u kojoj Biković tumači glavnu ulogu.

Pored Bikovića u filmu se pojavljuje i manekenka Sofija Milošević, a njeno angažovanje iznenadilo je mnoge.

Sofija će kadar podeliti sa Bikovićem, a u jednoj sceni ona je, veoma oskudno odevena, zaplesala u njegovim kolima. Miloš je za "Alo" prokomentarisao Sofijin glumački angažman.

Miloš Biković, Foto: ATA Images

- Veličina uloge zavisi od određenog glumačkog umeća i tako je otkako je glume. Male uloge se dodeljuju na osnovu fizičkih predispozicija, što nije čudno ili novo, niti time želim nekoga da uvredim. Ako neko radi na sebi, odluči da bavi se glumom i tome se posveti, vremenom može da ima sve veće uloge. Sofija je izbor reditelja i u to se nisam mešao - kaže glumac.

On se prisetio i svoje bivše devojke, supermodela Saše Lus, koja se uz njegovu pomoć takođe oprobala na filmskom platnu.

- Znate kako, postoje manekenke kao što je, recimo, Saša Lus, ona je zaista top-model i imala je glavnu ulogu kod Lika Besona, koju je odigrala fantastično. Ako manekenka može da bude glumica, nisam u tom smislu isključivo protiv. Nemam taj stav da glumom treba da se bave samo glumci i da neko ko se bavi manekenstvom ne zaslužuje da glumi - rekao je Miloš.

Video: Miloš Biković: Ja želim da budem jedan od onih koji se vraćaju u Srbiju

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    14. februar 2020 | 15:33

    Zasto ove dobijaju uloge?Koga zanimaju?Dajte sansu anonimnim prelepim devojkama,njima pomozite, a ovu izabrati za selektorku reprezentacije.

  • 123

    15. februar 2020 | 03:08

    Sve je rekao! 👍🏼

  • С.Стеван.Млинаревић

    14. februar 2020 | 16:54

    Биковићу бих препоручио да мало смањи догађај, не млатарај језиком тамо ђе му није место и време!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA