On je prijatelj koji mi se sviđa i privlači me! Angelina nije skidala osmeh dok je pričala o dečku

- Svaki Dan zaljubljenihih provela sama i zaljubljena - rekla je pevačica

  • 6

Pevačica Anđela Vujović (23) poznatija pod umetničkim imenom Angelina jedna je od najpopularnijih mladih izvođača kod nas.

Anđela će ove godine Dan zaljubljenih provesti rado, ali kako nam je rekla, ona ljubav slavi svakodnevno.

- Nisam neki fan Dana zaljubljenih,  proslavljam to svaki dan kad sam zaljubljena, ali mi se uvek poklopi da nisam tu za dana zaljubljenih, da se posvađam ili da raskinem, da nemam dečka za Dan zaljubljenih. Tako da sam da sam svaki Dan zaljubljenihih provela sama i zaljubljena (smeh) - rekla je Angelina za Telegraf JETSET.

- Ne volim ja to kao preterano - romantična večera, lepo mi je to, ali ne moramo svi baš taj svi da idemo - rekla je pevačica.

- Za mene je romantična večera kod kuće, koju pripremamo zajedno, dobra muzika, film...- rekla nam je Angelina.

Anđela je već dve godine u vezi sa Nikolom, sinom Olivere Ćirković, javnosti poznatoj po tome što je bila deo čuvene kriminalne bande. Ona nam je otkrila i čime ju je njen izabranik osvojio.

- Osvoio me je sto imalo lepu komunikaciju, dobro se slažemo, on mi je prijatelj koji mi se sviđa i privlači me. Pre svega taj odnos, kao neko prijateljstvo. Razumemo se, podržava me...- rekla nam je pevačica.

Kompletan razgovor sa Angelinom pogledajte u videu na početku teksta.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA