≫ 

Jelena Đoković objavila sliku sa Noletom, pa poslala jaku poruku za Dan zaljubljenih

- Ja sam za to da se uvek slavi ljubav - započela je svoj status Jelena

  • 8
Monaco Laureus Awards Jelena Đoković i Novak Đoković Foto: Tanjug/AP/Claude Paris

Povodom Dana zaljubljenih oglasila se i Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Ona je u svojoj objavi na društvenim mrežama objavila sliku sa zimovanja sa Noletom, a u svom statusu je navela kolilo je sama ljubav važna

- Ja sam za to da se uvek slavi ljubav. I dobro je da smo izdvojili poseban dan za to jer u moru mračnih poruka koje kruže oko nas, često zaboravimo koliko je ljubav u osnovi svega - napisala je Jelena Đoković i dodala:

- I neka ova pozitivna vibracija potraje, i proširi se širom sveta! Nežnost, pažnja, ljubaznost, praštanje... A svima koji slave Svetog Trifuna - srećna slava i puno LJUBAVI - ističe Noletova supruga.

Evo i njene objave.

 
 
 
View this post on Instagram
Hello Valentines! In the world where we give so much visibility and space to many crazy and ridiculous things, it sounds like a good idea to have a day to remind us how important LOVE is. It changes vibrations to positive frequency and we do make a conscious effort to be kind and loving, at least for a day! When you feel happy on this day thanks to all the nice gestures, you want to make it last longer... and that’s how love spreads! let’s celebrate LOOOOOVEEEEE always!!! Ja sam za to da se uvek slavi ljubav. I dobro je da smo izdvojili poseban dan za to jer u moru mracnih poruka koje kruze oko nas, cesto zaboravimo koliko je ljubav u osnovi svega. I neka ova pozitivna vibracija potraje, i prosiri se sirom sveta! Neznost, paznja, ljubaznost, prastanje... A svima koji slave Svetog Trifuna - srecna slava i puno LJUBAVI A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Video: Jelena Đoković otkrila detalje o čuvenom planinarenju koje je preporodilo Novaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♥️♥️♥️♥️♥️

    15. februar 2020 | 16:00

    PRESLATKI STE , SAMO SE VOLITE I LJUBITE SVOJU SLATKU DECICU !

  • Dusanka

    15. februar 2020 | 00:37

    Mnogo glupih komentara od te zene.

  • KALIMERA

    15. februar 2020 | 12:18

    Zao mi je,ali ne znam zasto mi je toliko antipaticna,tacnije ne mogu nista kod nje da nadjem simpaticno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA