Ela Dvornik u 9. mesecu trudnoće pozirala u gaćicama, a jedan detalj je svima zapao za oko

- Sad kad skraćujem dane čekajući, napravila sam sama trudničke fotografije u svojoj sobi - napisala je Ela

  • 2
Ella Dvornik, Ela Dvornik Ela Dvornik, Foto: Instagram/elladvornik

Hrvatska blogerka Ela Dvornik (29) je u devetom mesecu trudnoće, te do porođaja broji sitno, a kako bi "skratila vreme" blogerka je pozirala u gaćicama, gde je njen trudnički stomak bio u prvom planu.

Obzirom da je Ela blogerka, ona sa svojim pratiocima na Instagram profilu deli svaki momenat iz privatnog života.

Ona je objavila fotografiju na kojoj pozira u gaćicama, dok se jednom rukom drži za stomak. Ono što je svima zapalo za oko jeste da se bologerka u trudnoći nije ugojila.

- Iako sam htela baš da mi profi fotograf napravi fotke pred zadnje dane, jer sa Bali nisam isto stigla. Sad kad skraćujem dane čekajući, napravila sam sama, neki dan sa mobilnim telefonom, trudničke fotografije u svojoj sobi. Pa ako neko od vas isto dane skraćuje u iščekivanju, evo ideje sa kojom se možete pozabaviti. Dobro jutro svima - napisala je Ela.

Fotografija je izazvala oduševljenje kod njenih pratilaca, pa je za samo nekoliko sati njenu objavu lajkovalo više od 30.000 ljudi.

"Predobra fotka", "Savršena je", "Moram i ja ovako", "Nešto najlepše što svaka majka može poželeti", pisali su joj ispod fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Podsećamo, kako je Ela beležila značajne faze kroz koje prolazi tokom trudnoće, svoje pratioce je nedavno obavestila da se suočila sa zdravstvenim problemom. Naime, blogerka je podelila fotografiju svojih zuba koji su prekriveni krvulju, a kako je objasnila, to se u trudnoći često dešava.

Ovo je normalna pojava u trudnoci iako ne svakodnevna, tako mi je u prošloj bilo isto. Desni krvare malo jače zbog viška krvi, hormona... - istakla je tada Ela.

Video: Trudna Tamara Dragičević zaplesala sa svojim dragim

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinovac

    16. februar 2020 | 15:48

    Dosadni ste vise sa tim blogerkama ili kako se vec kaze pravilno ima drugih mnogo bitnijih osoba!Neka je dete zivo i zdravo

  • Predator

    16. februar 2020 | 12:06

    Jeste slatka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA