≫ 

Samoubistvo britanske voditeljke: Prebijanje dečka, antidepresivi i veza sa princom Harijem

Voditeljka nije imala sreće u ljubavi, a kada je saznala da sudski postupak nije okončan, zbog toga je navodno izvršila samoubistvo

  • 0
Caroline Flack Kerolajn Flek, Foto: Famous / Zuma Press / Profimedia

Nekadašnja voditeljka britanskog rijalitija "Love Island", Kerolajn Flek koja je izvršila samoubistvo 15. februara u 40. godini, javno je priznala da se borila sa depresijom i da je pila antidepresive, piše The Sun.

Kerolajn je bila u vezi sa britanskim princom Harijem, a njegovi prijatelji za nju su rekli da je bila srećna i raspoložena i da je pozitivnu energiju prenosila na druge.

Voditeljka se našla i u centru skandala kada je početkom decembra 2019. godine pretukla svog dečka, tenisera Luisa Bartona (27). Incident se dogodio u njenom domu, a voditeljka je imala agresivno-ljubomorni napad nakon što je u mobilnom telefonu svog partnera pronašla poruke 60-godišnje žene kojoj je on davao "instrukcije".

Nakon fizičkog obračuna u njihov dom je stigla policija i privela je ljutu i uzrujanu voditeljku i tenisera koji je imao teže povrede, zbog kojih je hitno prevezen u bolnicu.

Kerolajn je navodno udarila Luisa lampom, a sebi je slučajno isekla ruku, zbog čega je morala da dobije lekarsku pomoć. Internetom su se proširile fotografije krvavog kreveta voditeljke i nagađalo se čija je krv.

Zbog ovog incidenta dobila je otkaz i prestala da bude voditeljka rijaliti programa "Love Island" koji ju je doveo do vrha popularnosti i vinuo među britanske slavne ličnosti. Kada je Kerolajn saznala da slučaj nije odbačen te da je prvo ročište zakazano za 4. mart, zbog toga je navodno sebi oduzela život.

Luis Barton Karolina Flek Kerolajn Flek i Luis Barton, Foto: Instagram/carolineflack

Beživotno telo voditeljke pronašli su u njenom domu u Londonu nakon što je njen bivši dečko prijavio da mu ne odgovara na poruke. Njena prijateljica nakratko je izašla iz stana kako bi otišla do prodavnice, a kada se vratila vrata stana su bila zaključana. U stan je došao voditeljkin otac i zatekao ćerkino beživotno telo.

Njen dečko Luis oglasio se na društvenim mrežama povodom smrti svoje devojke i od nje se oprostio srceparajućom objavom.

- Moje srce je slomljeno, imali smo nešto toliko posebno. Toliko sam izgubljen da nemam reči, toliko me boli, toliko mi nedostaješ. Znam da si se uvek osećala sigurno kada si sa mnom, uvek si mi govorila: "Ne mislim ni o čemu kada sam sa tobom". Ali sad mi nije bilo dozvoljeno da budem tu, iako sam iznova i iznova pitao. Biću tvoj glas, bebo, obećavam da ću pitati sva pitanja koja si želela i dobiću sve odgovore. Ništa te neće vratiti nazad, ali ja ću se truditi da te učinim ponosnom svaki dan. Volim te svim srcem - napisao je teniser.

Karolin Flek Kerolajn i Luis, Foto: Instagram/mrlewisburton

Televizijsku karijeru započela je još 2001. godine kada se pojavila u televizijskom filmu "Is Harry on the Boat?". Imala je i druge uloge, ali tek nakon voditeljskog posla postala je velika zvezda.

Radila je na brojnim šou programima, između ostalih i na britanskom projektu "Ja imam talenat" i "X Faktoru", ali "Love Island" doneo joj je najveću slavu.

- Love Island je bio moj svet punih pet godina. To je najbolji televizijski šou - napisala je u decembru i potvrdila da napušta šou.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA