U svađu se umešao pevačicin bivši dečko, stao na Šakovu stranu, a Indi poručio: "Ti si bolesnica!"

- Šaka si našla da uzimaš u usta, što je institucija za tebe! Smeće pokvareno! - poručio je u poruci

  • 6
Sako Polumenta, Indi Aradinovic

Printskrin: Instagram/indy_ara_indira, Nikola Tomić

Nakon što je izbio rat putem društvenih mreža između Šaka Polumente i Indire Aradinović Indi, u svađu se umešao i pevačicin bivši dečko Albin koji se takođe nalazi na spornom snimku zbog kojeg je i došlo do prepucavanja.

Njen bivši dečko je u porukama potvrdio da se nalazi na snimku, te stao na Šakovu stranu navodeći kako prekida svaki kontakt sa Indi.

- E, Šaki, šta radiš, brate? Šta jede go*na ona smećarka raspala? Nemam sa njom ništa, niti me interesuje, ja znam da ti nisi imao nikakvu lošu nameru, ali to je umno poremećeno - napisao je Albin pevaču u poruci koju je objavio Pink.rs.

- Je*o joj pas mater raspalu, blokirao sam tu bolesnicu svuda. Prvo, ona je tada rekla da ti pošaljem snimak i rekla Editi da snimimo za Šaka, znaš da smo se onih dana čuli... - dodao je.

- Debilu raspali, sa mnom si bila kad smo zajedno Šaku poslali snimak u decembru, od tada se nisam čuo sa njim, idiote. Položila si za sva vremena sa mnom. Kakvo si ti samo smeće pokvareno, to mi oči nisu gledale... - poručio je u poruci namenjenoj Indi.

- Šaka si našla da uzimaš u usta, što je institucija za tebe. On je moj drug i nije ništa loše mislio, a to što si ti bolesna je samo tvoj problem. Nemoj da ti je palo na pamet da si se više javila - završio je sa obraćanjem.

Video: Sestre zakopale ratne sekire: Edita i Indi objavile snimak kao dokaz pomirenja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA