≫ 

Kija se posle dva meseca vratila u Beograd iz Amerike, u stanu je dočekalo iznenađenje

Iznenađenje su joj priredile majka i prijateljica, a ona se odmah pohvalila da je stigla

Kristina Kija Kockar, Love & Live (NE DIRATI) Foto: Nikola Tomić

Kristina Kija Kockar vratila se sa turneje po Americi, gde je boravila čak dva meseca, a u stanu u Beogradu majka Nadica i kuma i bliska prijateljica Vanja priredile su joj iznenađenje dobrodošlice.

U pitanju su razni baloni kojima je stan bio ispunjen, a Kija je odmah objavila snimak na društvenim mrežama i pohvalila se dolaskom kući.

Stan je bio ispunjen balonima raznih oblika i boja, kao i ukrasnim mašnama, a sve ju je dočekalo sređeno i na svom mestu.

Podsetimo, Kija je sredinom decembra otišla na američku turneju zajedno sa Katarinom Živković i Mirzom Selimovićem, a tamo su ostali puna dva meseca.

Poslednjih dana se nije preterano oglašavala, a fanove će sigurno obradovati novim objavama u narednom periodu, verovatno kada se oporavi od vremenske razlike.

Pogledajte kakvo iznenađenje ju je dočekalo u stanu:

Kija Kockar Printskrin: Instagram/kijakockar
Kija Kockar Printskrin: Instagram/kijakockar

Video: Kiji smo zadali reči brak i Sloba, njeni odgovori će vas iznenaditi

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seljobriti_

    17. februar 2020 | 15:33

    "Osim začudjujuce velikog broja otkazanih nastupa i nastupa sa malom posećenošću, naša internacionala seljobriti “zvezda” je u dva udarna termina za pevace imala najmanje nastupa: za prošlogodišnje novogodišnje praznike samo dva (za doček je prodato 20 karata pa je otkazano) i letnjoj sezoni svega 12 nastupa. Nakon letnje sezone dva puna meseca bez ijednog nastupa, a onda je usledio niz loših neposecenih pa kao poslednji ekser u njenom kovčegu ova tužna turneja, po svadbarskim salama sa itisonima, skladištima, i CRKVAMA. Slika i prilika seljobriti Pinkovog projekta. Sa tolikom reklamom po medijima ona bi trebala imati super uspešnih 28 nastupa u 2 meseca a ne u godinu dana 😂"

  • Slađa i Jovan

    17. februar 2020 | 17:24

    Carica bila i ostala.

  • Sta ces

    17. februar 2020 | 15:28

    Ala je ova propala. Region bruji o propalim nastupima. Zao mi je jadnice nista joj ne ide u zivotu. Propalitet. Majka ljubavnica, konobarica nije mogla malo bolje da je vaspita.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA