≫ 

Severina objavila da uživa sa Kojićima, ali jedna stvar je sporna

- Sasvim običan ponedeljak. Vreme za porodicu - napisala je pevačica

  • 11
Severina Printskrin: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

Nakon priča da Severini Kojić (47) i Igoru Kojiću (32) u braku ne cvetaju ruže, pevačica je brže bolje objavila fotografiju kako "trenutno" uživa sa mužem i njegovim roditeljima, ocem Darganom Kojićem Kebom i majkom Oljom.

Međutim, Severina je iskoristila fotografiju nastalu još 2018. godine i objavila je skoro dve godine kasnije.

- Sasvim običan ponedeljak. Vreme za porodicu - napisala je pevačica u opisu fotografije koja definitivno nije nastala danas, 17. februara, kada ju je ona objavila.

Kod Igora na profilu nalazi se fotografija njegove majke nastala kada je porodica Kojić slavila njen rođendan. Olja je bila u istom kopletu kao i na Severinioj objavi, samo što je Kojićeva fotografija od septembra 2018. godine.

U pozadini njihove zajedničke fotografije nalazi se muškarac u prugastom džemperu koji se vidi i na Kojićevoj objavi, te je jasno da je fotografija nastala 2018. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
Just ordinary monday 💛🖤#familytime #love #monday #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severinaA post shared by Severina (@severina) on

Severina je pre nekoliko dana sa Instagrama obrisla prezime Kojić, što je podgrejalo priče da između nje i Igora nešto nije kako treba.

Podsećamo, pevačica se na jednoj dodeli nagrada pojavila bez Igora, iako se skoro uvek pojavljuju zajedno. Odmah je počelo da se priča da par ima problema, a afera "prezime" samo je dodatno rasplamsala šuškanja.

 
 
 
View this post on Instagram
Postoji samo jedna #mama 🎂 Srećan rodjendan 🎂🎁🎉✨A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

- Seve je došla sama da preuzme nagradu, što je svima bilo čudno budući da se od Igora gotovo ne razdvaja. Da među njima nije sve OK, bilo je jasno nakon što su je pitali gde je Igor, na šta je ona navodno kratko odgovorila: "Nije pošao sa mnom". Sve vreme je uživala u društvu dece koja su bila sa njom na bini i sa njima je ćaskala. Igora nije ni pomenula, što je do sada bilo nezamislivo. Ako se i desilo da nekada ne krenu zajedno negde, provodili bi vreme na telefonu, što sada nije bio slučaj - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

Video: Severina otkrila u Knjaževcu: Želim dete!

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    17. februar 2020 | 21:28

    Verovatno neki markentiški trik sa zajedničkim nepojavljivanjima.Od svega prave novac.

  • Zaboli

    17. februar 2020 | 20:45

    Severinu za sve,sve je ovo dobar marketing...sad citav region danima pise o micanju prezimena Kojic...kao i uvek Severina je vrhunski igrac i ne moze joj nitko nista...

  • Krlja

    17. februar 2020 | 22:59

    Sledi jos jedan kucni bioskop 😉😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA