Nikola Rađen: "I dalje sam zaljubljen u Anu, ona će uvek imati posebno mesto u mom srcu"

Vaterpolista je svojim priznanjem iznenadio sve

  • 8

Vaterpolista Nikola Rađen (35) priznao je da je i dalje zaljubljen u svoju bivšu ženu, pevačicu Anu Kokić (36) i da će ona uvek imati posebno mesto u njegovom srcu, u emisiji "Blic poligraf".

- Da li je istina da ste i dalje zaljubljeni u bivšu ženu, Anu Kokić - glasilo je pitanje, na koje je Nikola dao istinit odgovor.

- Jeste, istina je. Pa, u smislu da će ona uvek imati posebno mesto u mom srcu, jer je majka moje dece. Tako da... mislim da tu nema dileme - rekao je Nikola i istakao da je sa Anom u prisnim, prijateljskim odnosima.

Vaterpolista je priznao i da su mu se mnoge žene sa javne scene svojevremeno nabacivale, a da je samo Ana uspela da ga zavede.

- Jeste, istina je. Bilo je nekih situacija gde su one na raznim nekim događajima probale da mi se približe, ali nisu uspele. Mislim, jeste jedna. Ali tad sam se oženio - rekao je Nikola.

Ana i Nikola sporazmno su se razveli u julu prošle godine nakon 10 godina braka. Njih dvoje imaju dve ćerke Niku i Teu.

Promocija CD-a Mie Borisavljevic

Ana Kokić, Foto: ATA Images

Da nije postojao lep i normalan odnos, mi ne bismo bili u braku. Ja sam njemu bila prijatelj, sada sam, i uvek ću biti. On je otac moje dece i tako treba da bude - rekla je pevačica nakon razvoda.

Njih dvoje su dali  zvaničnu potvrdu za javnost da će staviti tačku na svoj brak, prošle godine na Božić, nakon što su rekli svojim naslednicama da se razvode.

Video: Ana Kokić posetila plastičnog hirurga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    18. februar 2020 | 01:09

    Nestalo novca pa opet Ana dobra?

  • Sj

    18. februar 2020 | 08:19

    Bjezi belkane nemoj pricat gluposti ,sad je kasno

  • Đeka

    18. februar 2020 | 11:16

    Zaljubljena ona, zaljubljen i ti, zašto ste se onda lažove, razveli? Upropastili decu. Imaće deca psihičke probleme u životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA