≫ 

Baka Prase žestoko isprozivan od hrvatskog influensera: "Seljačina i primitivac!"

- Žene tretira kao seksualni objekat - izjavio je Rožman za svog kolegu

  • 25
Filip Rozman, Baka Prase Printskrin: Youtube/KakoLako, Youtube/Baka Prase

Hrvatski influenser, Filip Rožman, isprozivao je jednog od najuspešnijih srpskih jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, nazivajući ga manijakom.

Tek što se slegla prašina nakon verbalnog rata između Jelene Karleuše i Baka Praseta, jutjuber se našao na udaru svog kolege iz Hrvatske.

Filp je odmah na početku svog videa Baku Praseta okarakterisao kao "neandertalca" i objasnio zašto ne poštuje njegov rad na Jutjubu.

- Nema šanse da dođe veći kancer od njega - započeo je influenser.

Jutjuber je onda nastavio da gleda klipove koje Bogdan plasira na svoj kanal i nazvao ga manijakom, i doneo zaključak da u njegovim klipovima pretežno vlada seksizam.

- Žene tretira samo kao seksualni objekat, jer javno govori šta bi im radio - objašnjava jutjuber i dodaje da je Prase "seljačina i primitivac".

Baka Prase Baka Prase, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Rožman se izgleda opasno okomio na jednog od najuspešnijih jutjubera, pa je prozivao i njegove pesme i fanove, navodno zbog previše psovki u njegovim klipovima.

- Ima para da kupuje Porše, ali krade matrice. Ubacuje tuđe matrice i stavlja na svoje pesme. Naravno, zbog autorskih prava sve te pesme su mu bile uklonjene - kaže Rožman u svom klipu, a kako će mu na ovo odgovoriti Baka Prase, ostaje da vidimo.

Video: Koja naša pevačica je Bakina beba, a koja ljubav

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA