≫ 

Kaća Grujić se posle silnih iznenađenja od udvarača počastila poklonom od 80.000 evra

Jedna je od najpopularnijih pevačica, a u poslednje vreme sebe stavlja na prvo mesto

  • 14

Pevačica Katarina Grujić nedavno je otkrila da je na šoping za samo 24 sata potrošila čak 10.000 evra, a sebe je navodno sada počastila nečim skupocenim.

Kaća je rešila da uživa u životu punim plućima i da više ne troši pare na muškarce koji se često pokažu drugačijim od očekivanog, pa nije štedela kad je u pitanju novi ljubimac na točkovima.

Navodno se radi o automobilu marke "Mercedes GLC" za koji je dala 80.000 evra, piše "Svet".

Nakon što je otkrila da je potrošila 10.000 evra na krpice i ostavila sve u studiju u čudu, pevačica je izjavila kako ne voli da se hvali takvim stvarima.

- Ja ne volim da se hvalim ovakvim stvarima i nikad to ne pričam, ali pitanje je: "Navedi najveću sumu novca koju si potrošila u šopingu za jedan dan" - izjavila je Kaća.

Podsetimo i na to da se Kaći poslednjih dana dešavaju razna iznenađenja, pa joj je tako misteriozni muškarac slao svakog dana buket od 1001 ruže gde god se nalazila. Čak i kada je davala intervjue za brojne domaće medije koji su je čekali ispred kluba, deset osoba donelo joj je korpe s ružama, a dok je pevala na binu joj je stiglo deset najskupljih šampanjaca!

Katarina je objavila novi singl "Muška kurva" i snimila spot na koji je potrošila čak 20.000 evra.

Video: Kaća Grujić dobila 1001 ružu i 10 šampanjaca!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA