≫ 

"Naravno da sam namerno došla!" Evo šta Kija kaže o izlasku u kafanu u kojoj su bili Jelena i Sloba

Prvi susret Slobe i Jelene sa Kijom, nakon što je Radanović u javnosti predstavio svoju novu devojku, nije prošao kako treba

Sloba Radanović Foto: ATA Images

Poznati pevač Sloba Radanović i njegova devojka Jelena Đuričanin Marković imali su raspravu kada se Slobina bivša žena Kristina Kija Kockar pojavila u prestoničkoj kafani u kojoj je Radanović trebalo da peva, u okviru humanitarne večeri.

Sloba je nakon rasprave sa Jelenom otišao iz kluba i nije se pojavio na bini. Kako nam je izvor rekao, Jeleni nije bilo prijatno u prisustvu Slobine bivše, za koju su mislili da se namerno pojavila, dok je njegov menadžer izjavio da je Sloba bio na infuziji i da nikakve svađe nije bilo.

Kristina za naš portal kaže da je namerno došla na pomenutu žurku, baš zato što je bila humanitarog karatera, a da svog bivšeg muža i njegovu devojku navodno nije ni primetila.

- Naravno da sam namerno došla, jer je humanitarna noć bila za ženu od prijatelja našeg menadžera. Njih dvoje nisam ni primetila i kratko sam se zadržala. Uvek se trudim da ispoštujem ovakve stvari, a ostali mi nisu interesna sfera - rekla je Kija za Telegraf JETSET.

- Nisam primetila njih, ali mi je Milan rekao da ih je video - priča Kristina i dodaje da poznaje ljude koji sarađuju sa njenim mužem, te da su oni prišli da joj se jave.

- Prišli su mi njegovi muzičari i vozač da mi se jave. On mi se nije javio - zaključila je Kristina.

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cicana65

    19. februar 2020 | 16:37

    Idi Kija gde ti volja, ovo je slobodna zemlja fala bogu. K9m se ne svidja nek ide gde hoce ali za "profesionalca" koji peva na dan očeve smrti a sinoc ne peva zbog prisustva Kristine?? Nemojte nas bavati u mozak. Nismo od juče, znamo balvana iz 2017- te, njegove patetike nam je dosta. Ima zenu i dvoje dece nek gleda njih, pustite Kiju i ne ppvezujte je s njima. Dosta je!! Kija nikad lepsa!!!

  • Real

    19. februar 2020 | 18:18

    Zena dosla s organizatorom koji ju je pozvao, naravski da ce da dodje... a ovaj jadnik ne sme ni da je pozdravi ko covek.

  • Ivana

    19. februar 2020 | 18:47

    E Slobice ova je resila da se nakaci i tebi i Jeleni .Cuvajte se ovog zla ,da ne bi nozevi radili ,Kija je luda 100 %.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA