Kaća Živković pred našom kamerom napravila hit potez, pa poručila: Biću Džej Lo za siromašne!

Katarina nosi popularne minđuše alke , koje inače svuda nosi popularna Dženifer

  • 16
Katarina Zivkovic, Jlo Foto: Telegraf TV, Profimedia/Starface

Pevačica Katarina Živković (30) pre nekoliko dana vratila se u Srbiju posle dvomesečne američke turneje, a pre razgovora s našom ekipom Kaća je želela da skine alke koje je nosila za potrebe snimanja jedne emisije. Kada smo joj objasnili da su alke apsolutni hit, te da ih i Dženifer Lopez (50) nosi čak u teretanu, pevačica ih je ponovo stavila i sebe okarakterisala kao "Džej Lo za siromašne".

- Biću kao Džej Lo, Džej Lo za siromašne! - našalila se Kaća na početku razgovora.

Pevačica nam je rekla da je predugo bila u Americi, ali da se dobro provela, upoznala ljude i zaradila novac. Kaća "preko bare" nije upoznala lepog muškarca, jer se, kako je rekla, nije odvajala od Kije.

- Kakav lep momak kad ja nisam mogla od Kristine da se odvojim! Nas dve smo nekako bile dovoljne jedna drugoj tako da nije bio "dobrih momaka". Niko nam nije prilazio! Iako sam pročitala svašta, dosta lepih stvari u koje ja želim da poverujem, ali ne, držale smo se jedne druge - rekla je Kaća za Telegraf JETSET i otkrila kako su se njih dve slagale na turneji.

- Sad sam dobra, jer sam uspela da prikupim njene fanove. Sad ću da je hejtujem! Ako bih uspela da prikupim fanove one druge strane i onda ću imati čirtavu armiju oko sebe. (smeh) Šalim se. Dobre smo bile jer smo svaka priča za sebe, bilo je neopterećujuće, kad smo htele da ćutimo - ćutale smo, kad smo htela da šetamo, to smo uradile. Nije me opterećivala, kao ni ja nju... Na kraju smo se i smuvale... Šalim se! - rekla nam je pevačica.

Katarina Kaća Živković, Kija Kockar Kaća Živković i Kija Kockar u Americi, Printskrin: Instagram/katarina_zivkovic_official

Pitali smo pevačicu da li ona daje tajni znak, kao što kaže njena nova pesma ili je direktna kada su u pitanju muškarci.

- Ja sam smotana! I ranije kada sam pokušava da pošaljem tajni znak, to je bilo jako smešno ili ne budme htabra i ne pošaljem ništa, ne dam nikakav signal, znak. Što se toga tiče, zaista sam smotana. Ako mi je neko prišao, prišao je ničim izazvan, jer sam mu se dopala, a ne zato, jer sam mu ja dala zelena svetlo. Možda izgledam drugačije, ali verujte da sam jako smotana - zaključila je Kaća.

Kompletan razgovor sa Katarinom pogledajte u videu na početku teksta, a u nastavu poslušajte Kaćinu novu pesmu "Tajni znak".

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo kazem 🤟🏻

    20. februar 2020 | 17:20

    Jako antipaticna osoba, od pocetka njene karijere ...

  • Anka

    20. februar 2020 | 13:36

    Bilo joj super a više od pola nastupa otkazano a ostalo prazno i poluprazno, kakav li bi joj tek utisak bio da je bilo naroda koji je hteo doći da ih sluša 😂

  • Sibin

    20. februar 2020 | 11:31

    Vrati se bre u Leskovac,odakle si i dosla!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA