"On je dobrog zdravlja ": Scenarista progovorio o zdravsvenom stanju Mustafe Nadarevića

- Na svu sreću, on je pun energije, volje i želje za radom, tako da nastavljamo s Mustafom, ne bi to ni imalo smisla bez njega- iskren je scenarista Feđa Isović

  • 6
Mustafa Nadarević

Printskrin: Youtube/Lud, zbunjen, normalan - ZVANICNI KANAL

Počelo je emitovanje novih epizoda popularne humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan". Scenarista serije Feđa Isović (54) je otkrio svoje najveće adute u novoj sezoni, ali i rešio dilemu o kojoj se poslednjih meseci mnogo govorilo, a to je zdravstveno stanje glavnog protagoniste glumca Mustafe Nadarevića (76).

Natpisi da popularni Izet Fazlinović boluje od karcinoma pluća pojavili su se sredinom januara ove godine. To je vest koja je šokirala, ali i zabrinula, kako njegove kolege tako i prijatelje, ali i fanove. Mnogi su se zapitali da li će ovaj glumački velikan moći da nastavi snimanje serije "Lud, zbunjen, normalan".

Isović je konačno rešio dilemu.

- Mustafa Nadarević će, naravno, nastaviti snimanje, on je dobrog zdravlja. Sve je to malo prenaduvano kada je reč o njegovom zdravstvenom stanju. Na svu sreću, on je pun energije, volje i želje za radom, tako da nastavljamo s Mustafom, ne bi to ni imalo smisla bez njega- iskren je scenarista.

Ne veruje previše u inspiraciju, pa se na nju nije oslanjao ni u novim epizodama.

Feđa Isovic

Feđa Isović; Printskrin: Youtube/Video portal Source.ba

- Verujem u rad, a zaista puno radim. "Lud, zbunjen, normalan" se nekako piše sam od sebe. Za sve ove godine karakteri su se tako čvrsto razvili da se priče same od sebe razvijaju - govori Isović.

Očekuje da će publika voleti i nove epizode ove hit serije. Njihov najveći adut su Miraj Grbić i Jasna Žalica koji su se vratili u novim nastavcima.

- Imamo epizode koje su stvarno sjajne, možda među najboljima. Nisam u dramaturškom smislu ništa menjao, ponovo će se sve zasnivati na zapletu situacije, tako da neće biti razočarenja kod publike. Jasna i Miraj su nam adut s kojim idemo u ove dve nove sezone. Oni su osveženje, iako su stari članovi ekipe, ali ih dugo nije bilo. Svima nam je bio užitak raditi s njima, ali i gledati ove epizode. Mislim da su stvarno doneli novi kvalitet serije - kazao je Isović.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    19. februar 2020 | 23:59

    Nadarevicu zelim dobro zdravlje,izlecenje i dug zivot. Gledala sam bezbroj puta sve serije i opet bi ali na kanalima gde se emitovala serija Lud,zbunjen normalan,ne dozvoljava nijedan kanal. Svaki dan pokusavam ali nedaju emitovanje

  • Dr

    20. februar 2020 | 08:37

    Dug zivot i borba za isto. Najbolji glumac

  • 🐤

    20. februar 2020 | 15:16

    Puno sreca ka ozdravljenju zelim od srca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA