≫ 

"Jedina istina je....": Sloba otkrio zašto je napustio kafanu u kojoj je bila i Kija Kockar

Pevač je obrazložio zašto je kratko ostao

  • 91
Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović bili su na istom mestu. Podsetimo, u pitanju je bila humanitarna žurka koju je organizovao menadžer Goran Lečić Leka, na kojoj je Sloba trebalo da peva.

Međutim, Slobodan se tako kratko zadržao i otišao.

Radanović se oglasio nešto kasnije na Instagramu i objasnio je zašto je napustio objekat. Kako kaže, imao je visoku temperaturu.

- Jedina istina je da sam sinoć ima temperaturu oko 39 i da mi je bilo izuzetno loše, kao i danas i prethodnih dva dana i zbog toga nisam otpevao svoj blok pesama, ali sam svakako došao da ispoštujem prijatelja, goste i da se pojavim kao najavljen. Bio sam pola sata, izvinio se što moram da idem, jer mi je bilo loše i to je jedina istina - napisao je Sloba.

Evo i njegove objave.

 

Sloba Radanović Objava Slobe Radanovića Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Podsetimo, Kija i Sloba su nedavno bili učesnici skandala, koji je Sloba prvo priznao a onda demantovao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne zalim je vise

    20. februar 2020 | 09:10

    Posle pokusaja masakra je otisla u Ameriku. Svi su pricali da kad se vrati ce otici pravo da nadje Slobu. Ovaj koncert je zakazan dosta ranije. Samo to je cekala. Dva meseca je bila odsutna. Umesto da prgrli majku, svoje prijatelje, provodi vreme sa najmilijima prvih dana po dolasku, ona je otisla da Slobi Radandovicu upropasti nastup i zagorca zivot. Iskreno se bojim za zivot tog coveka. Nekad mi je bila draga, bilo mi je zao sto je muz izdao i prevario sa nekom tamo balavicom. A sad...Sad u meni izaziva gadjenje.

  • nikobitan

    19. februar 2020 | 23:24

    A da li ti je bilo lose kada ti je otac preminuo? Tada si odrzao koncert,a po meni je to bolnije i gore nego ova tvoja temperatura od “39”!!

  • Marko

    19. februar 2020 | 23:13

    A sta bi sa onim sa si profesionalac? Da neces da “ispalis” ljude? Kao sto si rekao za Novu Godinu da ces pevati i ako ti je taj dan umro otac. Izgleda da si ipak tad pevao za 20 hiljada evra, ovo sinoc je bila humanitarna zurka gde nisi trebao da zaradis, tako da je tu lako ispaliti. ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA