≫ 

Velika čast za Miligram u Sarajevu: Napravili su ono što niko pre nije, pa poklonom oduševili ljude

Mladi pevač Adi Šoše, novi frontmen Miligrama za kojeg svi pričaju da ima anđeoski glas, već je stihove nove pesme "uterao" pod kožu vernoj publici benda

  • 2
Aleksandar Milić Mili, Adi Šoše, Miligram, Sarajevo

Aleksandar Milić Mili i Adi Šoše, Miligram u Sarajevu, Foto: Privatna arhiva

Grupa Miligram gostovala je u Sarajevu, na poziv Hayat produkcije, gde su publici priredili ono što pre njih niko nije! Naime, najuspešnija domaća grupa u poslednjoj deceniji održala je uživo koncert preko Jutjub kanala pomenute kuće i njihovog zvaničnog Fejsbuk profila, a tokom 24 odsvirane pesme nije se dogodila ni najmanja greška.

Sve je zvučalo perfektno, a novi pevač Miligrama Adi Šoše i ženski vokal Kaća Jovanović oduševili su publiku i gledaoce.

Aleksandar Milić Mili, naš natiražniji kompozitor, najbolji producent i aranžer današnjice, te osnivač Miligrama, nakon lajv koncerta poručio je da je prezadovoljan urađenim, te da Sarajevo, u kojem je živeo i odakle je počeo svoju karijeru, uvek ima posebno mesto u njegovom životu.

Međutim, nisu publiku oduševili samo koncertom. Oni su sutradan, kada su u najvećim medijskim kućama imali gostovanja, publiku počastili i ekskluzivnim stihovima nove pesme "Crna kutija" koja će svetlost dana ugledati najkasnije u narednih nedelju dana.

Mladi pevač Adi Šoše, novi frontmen Miligrama za kojeg svi pričaju da ima anđeoski glas, već je stihove "uterao" pod kožu vernoj publici.

"Obara tuga rekord,

padam a nema dna,

kada si živ zbog nekog,

a on te ubija...", otpevao je Adi.

Pogledajte kako je izgledao lajv koncert iz Sarajeva:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    20. februar 2020 | 18:58

    E, Srbijo, ako su ovi najpopularniji u poslednjoj deceniji, onda i zaslužujemo da budemo tu gde smo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA