≫ 

Milena Ćeranić kao ženski Al Kapone! Pevačica novim hitom napada vrh estrade

U visokobudžetnom spotu, Milena izgleda bolje nego ikad

  • 3
Milena Ćeranić Printskrin: Youtube/Milena Ćeranić Official

Milena Ćeranić rešila je da napravi estradni bum! Nakon medijske i muzičke pauze koju je nedavno napravila, vraća se na scenu jača nego ikad.

Novi hit singl pod nazivom “Al Kapone” danas se pojavio na “jutjubu”, a ova jaka pesma, biće himna svih devojaka i žena.

Ćeranićeva poredi sebe sa američkim gangsterom Alfonsom Gabrijelom, poznatijem kao Al Kapone, što će definitivno izazvati pažnju publike.

U visokobudžetnom spotu, Milena izgleda bolje nego ikad, a tumači lik devojke koja je sve u životu stekla sama i želi da se izbori za ono što joj pripada.

Sudeći po tekstu pesme, jasno je da se radi o autobiografskoj numeri sa kojom će, kako se čini, postići veliki uspeh.

Pored poslovnog uspeha Milena je srećna i na ljubavnom planu, ali svog novog dečka još uvek krije od javnosti.  Kako saznajemo, ona je već nekoliko meseci u srećnoj vezi sa mladim sportistom koji joj je ogromna podrška u svemu.

Budući da se potpuno posvetila svojoj karijeri i da joj ništa ne pada teško,  ne sumnjamo da je stabilna veza u kojoj je trenutno jedan od glavnih pokretača za poslovne poduhvate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vgftyy

    20. februar 2020 | 23:00

    Najantipaticnija pevaljka u Srbiji , a onaj njen drug cemo 🤮🤮🤮🤮🤮

  • Jovke

    21. februar 2020 | 13:47

    Gospode boze sta je ovo. Projekat koji se spremao mesecima .Bilo bi smesno da nije tragicno Ko zenski VukMob samo sto ona ima vise muskih hormona od njega, igra poker sa pistoljem i jase nekog konja simulirajuci sex ......majka mora da ti puca od ponosa.

  • Bitno je...

    21. februar 2020 | 07:09

    kako izgleda a kakva je pesma i kako peva manje je vazno.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA