≫ 

Prva ispovest Goce Šaulić nakon Šabanove pogibije: Ta poslednja slika mi je zaleđena u sećanju...

- Ne postoji trenutak u kome mi ne nedostaje - kaže Goca

  • 6
Saban Saulic, Goca Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Gordana Šaulić (62) dala je prvu ispovest nakon pogibije supruga Šabana Šaulića, 17. februara 2019. godine, nakon nastupa u Nemačkoj.

Ona je opisala kako živi bez čoveka sa kojim je provela 40 godina, a prisetila se i dana kada je poslednjih put videla muža.

- Ustala sam pre njega, probudila ga, on je sišao u dnevnu sobu, doručkovao je i popio kafu i čitao novine, to su bili njegovi rituali. Ja sam za to vreme još jednom proveravala da li je sve spakovao, pripremila mu šta će tog dana da obuče, podsetila sam ga da ponese lekove i cigarete. Sedeli smo i razgovarali o planovima za naredni period. Sve je bilo kao mnogo puta ranije. Poljubili smo se, ispratila sam ga i poslednja slika koju imam zaleđenu u sećanju je kako stavlja kačket i izlazi na kapiju kuće. - počela je Gordana za Hello.

Kako kaže, Šaban joj nedostaje svakog momenta.

- Ne postoji trenutak u kome mi ne nedostaje. Ja sam se, inače, tokom ovih godinu dana potpuno povukla, nigde ne idem, tako da se nisu ni desili neki veliki događaji koje bih posebno imala želju da podelim sa njim. Kako ću se osećati što nije pored mene u danima koji predstoje, kada mi život bude donosio i neke, nadam se, lepe stvari, još ne mogu da zamislim - rekla je Goca.

Ona i Šaban nisu dočekali da proslave 45. godišnjicu braka, a supruga pokojnog pevače otkrila je o njemu manje poznatu stvar.

- Ono što malo ljudi zna je to da je Šaban bio veoma pažljiv, ne samo kao suprug već i kao otac, sin, prijatelj, saradnik... Uvek se trudio da poklonima obraduje bliske ljude, čak mu ni povod nije trebao. Zato je, onako tih i miran kakav je bio, sa strane uvek posmatrao šta ko voli, u šta gleda, o čemu priča, i na osnovu toga zaključivao šta želi. Pretpostavljam da bi me, da je tu, ovih dana pomno pratio, dok ne bi shvatio šta mi treba i sigurno bi mi to poklonio. Sada, jedino poklon koji mi od njega treba je onaj koji mi niko ne može dati - poručuje Gordana  i kaže da je "odlučila da veruje da Šaban nije otišao".

Deo intervjua sa Šabanom Šaulićem koji sada baš boli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    21. februar 2020 | 16:53

    Ne znam zasto si ga onda slala tako bolesnog da peva,zasto ga nisi cuvala ili mu penziju predlozila 🤔

  • Marija

    21. februar 2020 | 15:54

    Sad je kasno da pričaš...trebala si da ga čuvaš dok je bio živ,da zajedno uživate u životu jer on je stekao mnogo i nije imao više potrebe da radi a pare su mu nažalost došle glave.

  • Jeks

    21. februar 2020 | 15:22

    Mozda je bio pazljiv kao suprug, sin, prijatelj i saradnik ali kakav je kao otac bio imali smo prilike da vidimo... Onog sina nikad nije priznao a to mu je veliki minus. Voleo sam ga kao pevaca i odavao je utisak skromnog coveka ali eto, ostala je ipak jedna mrlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA