≫ 

Edo stigao u Novi Pazar na suđenje sa Zilhom! Otkrivena vrtoglava cifra koju mu traži

Zilha u tužbi potražuje veliki deo Edisovog honorara u Zadruzi 3

  • 25
Edis Fetić, Zilha Karišik Fetić Foto: Instagram/zzilhaaa

Edis Fetić stigao je u Novi Pazar, kako bi prisustvovao ročištu povodom tužbe koju je protiv njega podnela njegova još uvek zakonita žena Zilha Karišik Fetić!

Suđenje je počelo oko 12:30 časova, a Zilha nije došla na ročište, već je prisustvovao samo njen pravni zastupnik, piše Pink.rs.

Kako se navodi, Zilha u tužbi potražuje 40% Edisovog honorara u Zadruzi 3!

Zilha se trenutno, navodno, nalazi na Zlatiboru sa decom, ako je verovati fotografijama koje objavljuje na Instagramu.

Podsetimo, Zilha i Edis imaju troje dece.

Građani Novog Pazara nedavno su pokrenuli peticiju da se "grad odrekne Fetiće", a naveli su da se "stide njegove sramote".

- Novi Pazar je "ŠEHER" grad koji se ponosi mnogim sugrađanima koji su na najlepši način poneli slavu svog grada, sportistima, umetnicima, najboljim studentima, uspešnim i vrednim privrednicima i drugima koji svojim časnim imenom, trudom i radom prenose slavu svog rodnog grada. A njihov grad se i te kako ponosi njima, njihovim likom i delom - navodi se u peticiji.

- Na žalost, postoje i oni koji na najružniji i najsramniji način predstavljaju svoj grad i zbog kojih se svi stidimo. Stidimo se njihove sramote. Novopazarac Edis Fetić je ušao kao učesnik rijaliti programa Zadruga koji se prikazuje na RTV Pink. Svoje učešće je iskoristio da promoviše blud, nemoral i da na najružniji mogući način skrnavi sve one vrednosti koje promoviše naš narod - objašnjava pokretač peticije.

- Brak kao instituciju, poštovanje porodice, čast dece, čist obraz i ljudsko dostojanstvo. Koliko se ponosimo našim časnim, uspešnim sugrađanima, toliko se stidimo ovog nečasnog i nemoralnog insana, te samim tim smatramo da niko nije zaslužio da se zove Novopazarcem i bude naš sugrađanin - piše u peticiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    21. februar 2020 | 13:40

    I da,po meni ovakvi ljudi zasluzuju da im se uzme sve....ostavio covek zenu i decu kod kuce,on bi rijaliti...pa jos javno ponizi zenu koja mu troje dece rodila...nebitno dal je ovaj,il bilo ko....svako ko napravi ovakav postupak,stavi slavele,ljubavnice ispred zene i dece,treba im te iste zene/muzevi i ta ista deca,uzeti sve!

  • Dada

    21. februar 2020 | 13:07

    I treba da mu uzme max jer on ima troje dece sa njom, a ne da Dragan i detetu kupuje stan i plaća njene prohteve.

  • Lana

    21. februar 2020 | 13:43

    Ima da ga odere i to sa punim pravom. 40% je i malo, ja bi tražila najmanje 70% zbog dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA